Selam kızlar bilenler vardır belki bebeğimle çok zor zamanlardan geçtik 14 haftalıkken trizomi 13 18 riskli ya anne karnında ya da doğduktan sonra ölür dediler şükürler olsun ki sonradan öyle bir şey olmadığını gördük. 30 haftalıkken sancım çıkıyordu 3 gün yattım hastanede doğumu durdurduk erken doğum riski var dediler. Daha sonra bebekde gelişim geriliği var karın çevresi bacak boyu hepsi geriden geliyor böyle devam ederse alicaz dediler 37. Haftada ama ben kabul etmedim farklı farklı doktorlar gördü herkes başka şeyler dedi sabrettim Allah’a sığındım. Evet şimdi gelelim doğum hikayemize 39+6 da doğdu miniğim. 2 gün öncesinde korunmasız ilişki oldu o gece belim aşırı derecede ağrıdı ama geçti sonrasinda belimde hafif ağrılarım oldu ama çok önemsemedim pazar günü eğilip kalktım sıcak duş ve tuvalete oturur pozisyonda sırtımı duvara yaslayıp hareketler yaptım. 1 saatte kalmadan nişanım geldi sümüksü sarımsı devamlı gelmeye başladı anladım artık Nisan olduğunu ama ağrım yok olsa da çok hafif eşim kayınvalidem ısrar etti gece 11 de hastaneye gittim nst çekildi sıfır sancı açılma 2 cm istersen git 2 saat sonra gel dediler tamam dedim tam döndüm gidiyorum suyum geldiii. Hemen 12 de yatış yapıldı ağrılarım başladı gerçek ağrıları sancılar ne demek o zaman anladım. Koridorda yürüdüm yaklaşık 1 saat sonra odaya çıktım eşimle birlikte nst bağlandı ağrılarım baya çöktü artık dayanamıyordum sıcak su tuttum belime sürekli eğilip kalktım pilates topu elimden geldiğince yapmaya çalıştım ama en en en etkili şey sıcak suda çömelmek oldu açıklığım saat 2 3 gibi 8 cm oldu doğumhaneye aldılar. Orada artık dayanamıyordum gerçekten çok zorlandım hareket edemiyordum çok zorlandım açıklık 4 de tamdı ama bebek gelmiyordu bir türlü çatım darmis ama çatı muayenesi yapılmadı bana buraya kadar geldikten sonra sezaryene almadilar yalvardım alın diye almadılar saatler geçiyor ama benim bebeğim gelmiyor bir türlü çocuk gecemiyor oradan artık yeter ne yapacaksanız yapın dedim 2 kişi karnıma bastırdı ebe de bebeği çekti ikinabildigim kadar ikindim ama gücüm bitmişti artık kesi atıldı içten dıştan çok fazla dikisim var 13.08.2023 saat 7.00 da oğluşuma kavuştum herşeye değer onu görmek öpmek koklamak Rabbime şükürler olsun ki sağlıklı 3100 Gr 53 cm 💙 bugün evimizdeyiz Rabb’im isteyen herkese nasip etsin ❤️