Nefised Benim kesinlikle en çok yediğim şey dondurma 😍🍦 günde 5 6 külah yiyebilirim 🥺😍onun haricinde gün içinde de kesinlikle kaşar peyniri ve muz 🍌🧀Siz en çok neler yediniz ?
Luzumuyok Nefised ben de kaşar yemeye gayret gösteriyordum ama eski kaşarlar yok çoğu nişasta dendikten sonra kaşardan da soğudum . En çok yediğim dondurma
Nefised Luzumuyok evet maalesef bende güvenemiyorum market kaşarlarına vs ama bebişe yarıyor kilo aldırıyor diye yiyorum mecburen 🤷🏻♀️
Nefised Zelihaa23 bende erik hiç sevmezdim ama hem yeşil hem mürdüm eriği çok yedim özellikle hâlâ canım yeşil erik istiyor ama bulunmuyor artık 😂
Nefised Mummumlilo kesinlikle karpuzu çok sevmeyen biri olarak karpuz aşığı da oldum hamilelikte neyi az seviyosam en çok onu yedim sanırım 😂😂
Zeyzey055 Nefised ay ben buzluğa stok yapiyorum bugün 4 tane oldu mesela algidanin kulahlarindan kocammm algidayla mi anlassam diyordu bi aralar 🤣🤣🤣
Nefised Zeyzey055 bende ilk zamanlar aşırı magnum algida cornet vs yiyodum şimdi açık dondurmaya geçtim yakınımızda hemen bi yer var oradan alıyorum kiloyla günlerce yiyorum 😂😂