Ez1mel Sevgicikk Anadolu hastanesi Avcılar Özcan Karademir . İnanılmaz ilgili işini çok iyi yapıyor özenli dikkatli bilgili bir doktor ilk gebelıgımde de ona gıdıyordum bunda da onu tercih ettim
Bebekbeklrkn 12+4 te oğluşumu 💙öğrendim gerçekten Erkek erken gösteriyormuş inşallah sağ Salim kucağımıza almak nasip olur
Gulsahim Bebekbeklrkn ben ilk başlarda mangal eti tavuk ama çok severdim şimdi asermelerim normale dondu tatlı isteği hariç 🥲🥲
Gulsahim Sevgicikk benim oğlum bacağını açmadı ilk zaman 18.haftada öğrendim kıza benziyor demişlerdi bide 😂😂😂
Sekara Serenmaras ben normalde tavuk çok severdim kırmızı et yiyemiyordum şimdi ne zaman tavuk yesem kusuyorum. Ama kırmızı et yiyebiliyorum
Birminikannesi1 Sevgicikk 13+2 de %70 erkek dedi ultrason görüntüsünde de bariz belli erkek olduğu iki hafta sonra 17 haftalık olucak kesinleşir mi bilmiyorum 😃
Gulsahim A34nsns evet canım mersindeki doktor.kiza benziyor bacağını açmadı dedi İstanbul’daki doktor güney hastanesi Songül hanım erkek dedi gösterdi hatta emin olduk..her doktora da güven olmuyor gerçekten