Balbebek012 Kivircik01 giden çok kişi var memnunlar genelde kibar ve ilgili diye duydum ben yanında çalışan bayanı biliyorum hoş bir kadın tatlı. Ben muzaffer şengül e gidiyorum sana tavsiyem bence muzaffer beye görün
pandasever Kivircik01 burcu hanıma.ilk günden beri gidiyroum mükemmel ilgili ve bilgili bir Dr asla pişman olmazsınız.
Adana0001 Kivircik01 bende kendime bir doktor arıyorum hem rahim filmi hem tetkikler için özellikle rahim filminde tecrübesi nasıl acaba ☺️
Kivircik01 Balbebek012 ben genel muayene olmak ve hormon baktırmak istiyorum kuzum ama hanım bi doktor bakıyorum kendimi daha iyi hissedeceğim daha iyi ifade edeceğim
Reyhandemir1 Gidiyorum ben burcu hanıma çok iyi doktor emin ol kendini iyi hissedersin ilgili ve çok samimi 🤗
Kivircik01 pandasever şu an muayene ücreti ne kuzum biliyor musun ve ben genel muayene olmak istiyorum yani hormon baktırmak istiyorum her işlem tetkik için para ödemek gerekiyor mu biliyor musun?
pandasever Kivircik01 canım 700 diye duydum en son bir ay önce gittim yarın kontrolüm var emin olup tekrardan yazarım istersen
aykar Kivircik01 canım muayene ücreti ayrı hemogramda bakılanlar ayrı Amh gibi bişey baktıracaksın o ayrı genelde dış lab da bakılıyor. Testesteron prolaktin hepsi ayrı ayrı bakılıyor tek tek ücretlendiriliyor
Kivircik01 Adana0001 bilmiyorum ki kuzum ben daha önce gitmedim ama çok sevilen bi doktor ve çoğu insan çok bilgili olduğunu söyledi 😌
pandasever Mercimeek en son yüzde 20 gibi bir indirim oluyordu onlarda düzenlenmiş mi bilmiyorum. Erken yazsaydiniz keşke onu öğrenirdim bugün gittim