Sevval0 Kızlar bebeğim 23 günlük kayınvalidem sürekli biberon ile mama verdi ve bebeğim şuan memeyi reddediyor . Sütüm de stresten azaldı yardım edin ya nasıl memeyi tutturururum göğüs pompası tercihleriniz varmı
Nurr_22_22 Sevval0 kiwinin pompasını kullandım memenizi vermekte ısrar edin kızım da sol gogusumu istemedi baya zaman sağmak sorunda kaldim tek meme emdi ama her emzirmede önce istemediği memeyi verdim baya uğraştım şimdi ikisini de emiyor biraz sabır gerekli sadece
SSumm Sevval0 25 günlüğüz aynı durumdan muzdaribim her meme verisimde baş bas bağırıyor çocuk. İki gündür sağıp onu veriyorum artık en azından anne sütü alsın diye. Ama emzirmeye nasıl geri döndürürüm bilmiyorum tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim 😕
Luzumuyok Sevval0 hızlı hızlı gelmeye alıştığı için meme zor geliyor ona şuan. İstersen sütünü kaşık kaşık vermeye geç sonra memeye tuttur bi kaşık bi meme dene. Meme tutsun istiyorsan asla biberon kullanma
Brn_cnn Sevval0 göğüs ucu koruyucular var slikon memenizin ucuna takip o şekilde emzirmeyi deneyin slikon olduğu için belki biberon gibi gelir bebeğiniz tutar
Sevval0 SSumm İnanın aşırı zorlanmaya başladım memeyi veriyorum reddediyor almıyor sinirlerim bozuldu artık
asyasemin SSumm bulunduğunuz yerde herhangi bir hastanede gebe okulu yada emzirme danışmanı varmı? O kadar yardımcı oluyorlarki ve eminim faydasını görürsünüz pişman olmazsınız. Onlar bu işte uzman
Damlaalyz Sevval0 ben kullandım ama sütüm az diye mi bilemiyorum çok sert çekmiyor gibi gelmişti bana sütüm zor cikiyordu elimle siktigimda veya manuelle daha iyi çıkıyordu
Nurr_22_22 Sevval0 memnunum fiyat performans ürünü zaten ilk zamanlar çok kullanılıyor eğer çalışan anne değilseniz bebek büyüdükten sonra arada sırada işiniz düşüyor
SSumm asyasemin evet devlet Hastanesi’nde var doğumdan sonra aramışlardi gelin bebeğin tutusuna bakalım diye ben özelde doğum yaptığım için gidememiştim. En iyisi onlardan yardım almak galiba