Tugcee Busraninki gözün aydın olsun canım an be an okudum yazdıklarını rabbbım ne güzel kolaylastırdı dogumunu darısı bizim başımıza inşallah
Moon Burcum Busraninki maşallah suphanallah çok şükür sağ salim doğurmuştu Allah bağışlasın bebeğini de darısı bizlere inşallah arkadaşım...😄🤗😉😊
Hilalakar Busraninki Ayy Rabbim bizlere de nasip etsin inŞAllah Rabbim Yavruna size hayırlı uzun ömür versin ☺ Dikişin var mı ben ondan çok korkuyorum 😔😒
MinikAdam Busraninki maşallahhh size 😍 asıl prensesi tebrik edelim anneyi hiç zorlamamış. Allahım bütün hamilelerin yar ve yardımcısı olsun 🤲🙏🏻 Kaç kilo doğdu acaba minik ☺
Minikfasulye Busraninki evet ben msj yazarken gondermisn yazdikdan sonra gordum canim kusura bakma 🙈 amin insallah normal dogum yapan kadin tum gunahlarindan arinirmis evinizde 2 melek var bugun cok sukur 😍 amin insallah ben normal.yapamicam sanirim ama son ana kadar en hayrlisi icin dua edicem 😔
Elabadeninannesi Busraninki ayyy gözün aydın hepimizin aklı sendeydi şükür kavuşmuşsun bebeğine darısı bizim başımıza inşallah Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin 🙏🏻
ZeynepFatih Busraninki Emin’im kucağına aldığında acılarının hepsi geçtiğine 🤗 evet senin açılman çok iyiydi neredeyse yarılamıştın vallahi bizim de öyle olur İnşaAllah 🙊 bebeğin sağlıklı olsun da yırtılma filan iyileşir hepsi kavuştun ya sağ sağlim bebeğine canım duaların için minnettarız 😍💜
Meyra Simdi heyecanla okudum an ve an yazdiklarinizi hayirli olsun Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasib etsin biraz moral oldu 33.haftadayiz bizde o dogum ani nasil basliyor devam ediyor dusundukce stres oluyorum
BayanYaman Busraninki ben demiştim ama sana canım sancı hissetmiyosun diye açılman yok değildir belkide açılman vardır diye iyikide öyle olmuş darısı bizim başımıza inşallah Rabbim huzur sağlık mutluluk versin 😊🤗