CansuHakanDabakan Allah seninde bebeğinde yardımcısı olsun cnm, güç versin sağlıkla inşallah kavuşun birbirinize🙏🏻🙏🏻💕😇
Busraninki Kızlar şimdi yatış verdiler. Eşim annem babam yanımda şu an çok şükür. Sancılarımı suni sancıyla destekleyecekler. Çok az çünkü sancım. İyi güzel yorum yapanların herkese çok teşekkür ederim
ZeynepFatih Busraninki güzel haberlerini bekliyoruz canım biran önce kavuşursun bebeğine İnşaAllah 🤗sabırlı ol ve duanı eksik etme dilinden bizleride unutma duanda İnşaAllah 🙈
EliniVermiyorHayat Busraninki Allah yardımcınız olsun darısı bizlere,İnŞALLAH bütün hamileler kolay ve sorunsuz doğum yaparlar.Az kalmış sabret canım Bebişşş geliyorr 😘👶👶
bhmndls Canimm Allah bir an önce dogurmayi sagligiyla kucagina almayi nasip etsin insallahhh dogumun da iyi gecicek bol bol dua ett
Shnern Masallah ya okudum cok heycanli 😊insallah canim hayurlisi ile bebisini kucagina alirsin korkma hic sancilari nefes ile karsila ve bagirma ne kadar artsa bile sancin dogumun da insallah kolay olur
MinikAdam Busraninki ne de güzel bir doğum başlangıcı. Allahım tez zamanda sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 Darısı bana ve tüm annelere ❤
IremFidan Busraninki hemen hastaneye gitmelisin. Ben bi hata yaptım kendi doktorum yerine acile gittim gece suyum gelince. Kendi doktoruma diğer gün gittim. Riske atmadı kontrol olucam derken sezeryana alındım acil. Sakın riske atma