Merhaba arkadaşlar çok şükür kızımı sağlıkla kucağıma almak bana da nasip oldu. 13.08 pazar günü doktor kontrolümüz vardı artık 40+2 olmuştuk. Gittim muayenem yapıldı ve 3 cm açıklık vardı ama hiç sancım yoktu. Doktorum suni sancıyla doğumu başlatmamız gerektiğini söyledi ve bende artık kaçmak istemedim ve kabul ettim. Yatışım yapıldı 11.30 da suni sancım en az dozda verilmeye başladı. Ama ben hissetmiyordum. Sonra doz arttırıldı doktorum suyumu patlattı ve sancılarım gelmeye başladı. Sancılar önce adet ağrısı gibiydi sonra bu ağrının katları olarak arttı. Bana sıcak duş önerdi ebem hemen girdim gerçekten müthiş bir şekilde sancımı azaltıyordu sonra tekrar açıklık kontrolü 6 cm Bir daha sıcak duş bir nst daha açıklık 9 cm ve ıkınma evresi başladı. Buraya kadar hersey çok güzeldi. Sancılar gözümde büyüttüğümüz kadar zorlu değildi ama ıkınmaaa… gerçekten benim için zor olan kısım oldu. Ikındıgımı sanarken meğer beceremiyormusum🥺 bir iki deneme daha beni doğum odasına aldılar yine yapamadım. Bir ebe üzerimden bastırarak bana destek oldu işte burası benim için en zor kısımdı. 17.43 te girdiğim doğum odasından 18.03 te güzel kızımı kollarıma alarak doğumu tamamladım çok şükür🥰 kesim var arkadaşlar bebeğim hafif tombik doğdu iç yırtıklarımda oldu maalesef ama çok şükür kızım da ben iyiyiz Suan yanımda yatıyor güzel kokulum hala bir rüyada olduğumdan şüpheliyim . Netice olarak suni sancı benim için o kadar korkulacak bir şey değildi sonucu dünyalara bedel🥹🥹