K123k Eşimle ilişkiye giriyoruz içine brakmasina rağmen bütün sperm dışarı akıyor 30 SK yatiyorum yattım halde dışına akıyor normal mi herkesin başına geliyormu ?
mervemurat16 K123k hepsi gelmez giden zaten içeriye gitmiştir.kalanı damla şeklinde falan dışarı çıkar.Eşiniz hemen kalkmasın birazda öyle bekleyin sonra bacaklarınızı havaya dikin.
Beyzanrrr K123k bendede öyle oluyordu hastaneye gittik eşim sperm testi verdi meğerse sperminde sorun varmış oyuzdn su gibi geliyormus
Derinnmom K123k benimde öyleydi ablamlara sormuştum normalmiş, sonra hamile kaldım zaten canım. Bende korkuyordum hepsi çıkıyor nasıl bebek olacak diye sjdjhsjd meğer rahim ihtiyacı olanı alıyor gerisini atıyormuş korkma yani 🌸
K123k KubraAydin ama hemen akıyor konuşsam çıkıyor oksursem çıkıyor anında 2 saniye içinde oluyor 5 10 dk sonra gerçekleşmiyor bu dediğim normal mi yani
Pamuk Derinnmom Aynen öyle spermin sıvısı çıkmak zorunda.Ama spremler hareket halinde gidecegi alana gidiyor.Hepsi içimizde kalırsa ne olur😂
K123k Derinnmom waaayyyy bee cevremdekiler bazen kazayla hamile kaldım eşim gizlice icim bırakmış farketmedim şöyle böyle diyolar bende soramadım doğal olarak eşim içime brakti zaman ben direk anlıyorum mesela akıyor çünkü içime brakmis diyorum onlar nasil anlamıyor diye düşünüyordum sadece bende geri akıyor sanmıştım 😂
MonicaGeller K123k instagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var. Orda jel satılıyor daha içeri gitmesi için onu deneyebilirsiniz
Hhbnhbnjvv Bende de hep oyle oldu hepsi çıkıyordu. İlk baslarda korundum meyerse koruna koruna hamile kalmısım. Sonra iliskide korunmadık ama hepsi çıkıyordu.