SenaBilgin Tecrübeli anneler bilgi verirseniz çok sevinirim ilk kızımda emzirirken çok acı çektiğim için bu sefer tedbirli olmak istiyorum 😊
Ebraz SenaBilgin bende gümüş kapak aldım doğuma 2 3 hafta kala kullanmak gerekiyormuş 35 haftalık hamileyim aslında kullanmaya başlamam lazım gögüs uçlarım şimdiden acıyor hasas anlamadım
Hubeyb9 SenaBilgin bende gümüş kapak tek aldım şimdilik onu kullanmaya başladım cuma günü doğumum var. İnşallah yara olmaz eğer olursa öyle krem almayı düşünüyorum.
Mummumlilo Ben ebeye sordum da doğru şekilde emzirirsen yara vs olmaz dedi bende sadece kalkan aldım göğsüme krem falan almadım inşallah yara olmaz
SenaBilgin Mummumlilo evet doğru şekilde emzirmek çok önemli tecbürebesizlik işte göğüs ucunu tuta tuta yara olmuştu hep meğerse kahverengi kısmı tamamen tutturmak gerekiyormuş 🤔
Ebraz SenaBilgin ben krem almadım eğer yara falan olursa geçmezse alırım dedim eczane dolu her yer zaten alınır
Busetomris Ben kalkan ve krem aldım. Gümüş kapak çok pahalı valla 750 civarıydı en son. Belki de hiç yara olmayacak boşuna para veremezdim