Serra31 Arkadaşlar özel hastanede doğum yapinca ücretin bir miktarını geri alabiliyormusuz daha önce ücretin iadesini alan varmı SGK dan gerçekten veriyorlar mı?
CemrePektas Serra31 bir yere detaylı fatura ile şikayette bulunmak gerekiyordu tam bilmiyorum ama thh galiba. Heyet haklı bulursa yarıya yakınını geri yatırıyor devlet. Ben de doğumdan sonra yapcam araştırmam lazım😂🙄
adatuna Serra31 sizin ödediğiniz tutar ile fişteki tutar arasında fark varsa yapabiliyorsunuz ama hastanelerin %95i böyle bir kandırmacaya girmez o yüzden böyle bir şey yok
Sinemenem Serra31 Doğum ücreti istenirken detaylı fatura isterseniz hastane size itiraz edecek ikna etmeye çalışacak kabul etmezseniz o an iade edebilir eğer etmezse faturayı alıp SGK ya verirsiniz onlarda hastaneye ceza yazar
Serra31 CemrePektas ben araştırdım aslında nasıl yapacağımızi ama bazıları hastane sizi kara listeye alabilir bidaha ordan hiçbir işlem yapamazsınız falan diyor doğru mu bu acaba o yüzden buraya sorayım dedim yapan var mı diye
Serra31 adatuna ödediğimiz tutar la fisteki tutar zaten aynı olur benim dediğim devletin yani SGK nin sitesinde özel hastanenin doğumda en fazla alabileceği ilave ücreti yazıyor bundan fazlasını alırlarsa SGK ya başvurup geri alabiliyormusuz
adatuna Serra31 yani bu tutarlar zaten çok yüksek acıbademi vs düşünün, burda hastanenin usülsüzlük yapmış olması gerekiyor onun dışında alamazsıınız
minikoannesi123 Zamanında kontrollere gidip, üstüne ücreti kabul edip, doğum sonrasında hadi ben ücreti alayım demek sizce doğru mu..
Serra31 minikoannesi123 muayene ücreti ayrı doğum ücreti ayrı.Ayrica geri alma gibi bir hakkımız varsa neden yararlanamayalim ki diye düşünüyorum