Munevver1 Aydayım mide bulantılarım hiç azalmıyor doğru düzgün beslenemiyorum bu hep böyle mi sürecek bebeğim beslenemiyor diye çok üzülüyorum 😔
Esrafatih01 Munevver1 17 de azalmaya başladı sonra bir tekrar geldi bulantı geri gitti ama merak etmeyin o sizden vitaminlerinizi cekiyordur..prilam kullanıyordum
Nur5516 Munevver1 11+2 benimde aynıyım malesef 🥺ne yersem çıkıyo açım ama bişey yiyemiyorum artık bogazım yanıyor kasıklarım acıyo çok zor süreç
Fuhrer Munevver1 ilk 3 ay mide bulantısı normal bebek zaten şuan senin yediklerinden değil vücudundaki kan ve vitaminlerden besleniyor :) doktorunuza gittiğiniz de bidahaki kontrole kadar yetecek şekilde prilam yazsın buda midenizi rahatlatır
Munevver1 Esrafatih01 ilaç kullanmanın zararlı olabileceğini söylediler ısrarla kullanmıyorum ama dayanamıyorum artık bende kullanacağım sanırım teşekkürler 💖
Melissa18 Prilam bende hiç bir etki yapmadı aksine her gün 30 40 defa cıkartıyordum ve vücutta sıvı eksikliği oldu 3 gün hastanede kaldım serum takviyesi aldım doktorumun tavsiyesi ile Zofere başladım çok şükür o işe yaradı ama bazen zaferde etki etmiyor
yarencaliskan Melissa18 prilamı günde kaç tane kullandınız bende 2 tane içersem etki etmiyor bazen 4 buluyor zofer içmektense prilam daha masum geliyor doktorum zofer ağır ilaç demişti çünkü
Melissa18 yarencaliskan 6 ya kadar Çıkardık ama hiç bir sekılde etki etmedi prilam Etrafımdaki çoğu kişi kullanıyor sıkıntı da olmadı sıkıntılı bir ilaç olmuş olsa devlet neden satılmasına izin versin ki 😑 tek masum olmayan yani devlet karşılamıyor 5 günlük ilaç 255 ₺
yarencaliskan Melissa18 inşallah sağ Salim şu mide bulantılarından kurtuluruz bende 2 gebeliğimdede en zorlandığım bulantı 😖 Bana doktorum çok zorunda kalmadan zofer kullanma demişti ondan söyledim yanlış anlama yani senin doktorun önermiş nasıl rahatlıyorsan o şekilde kullanacaksın tabiki
Tubaasirinn Munevver1 Munevver1 5. Aydan bilmiyorum kızlar mide bulantım yeni yemi geçiyor o kadar çok kusuyordum ve mide bulantısı yaşıyordum ki artık klozetin başına tabure koymuştuk çünkü bakılma noktasına geliyordu kusmaktan ama şimdi çok daha iyiyim bebeğimi besleme konusuna bende üzülüyordum ama doktorum bebeğin senin yediklerinden beslenmesi 26. Haftada başlar o yüzden bu kadar üzülme demişti çok geçmiş olsun şimdiden 💖
Hdemir1618 Munevver1 5.5 ayıma kadar herşeyden tiksindim sadece meyve ile besleniyordum 6 kilo vermiştim ama bebek bizden alacağı bütün vitamini alıyormuş doktorum öyle söylemişti gelişimi vs ayına haftasına göre gayet güzel gidiyor 29.haftamda gittiğimde 1381 gramdı şimdi 31.haftama girdim iştahımda düzeldi çok şükür
Melissa18 4.5 ayıma kadar toplamda 15 kg verdim 🫣 30 haftalıkken bebek 1.890 gramdı hersey yolunda çok şükür 🤲🏻 herkesim bebişi iyi olsun 😻 Hdemir1618