Esrafatih01 Cansuaykut05 doğal beslenmek daha iyi tabiki ama olmayınca da yapacak bir sey yok bir sıkıntı olmaz şifa olsun 🌺
Agg0207 Cansuaykut05 canım ev yoğurdu yap kendine o hazır paketlilerin içerinde koruyucu katkı maddesi aroma verici renklendirici oluyor hep en güzeli doğal olan
Parsmommy Cansuaykut05 hazır çoğu şeyden kaçıyorum hatta herşeyden diyebilirim . Reçel bile yemiyorum şekerli diye bebek disindada tüketmem vücuda zarar . Ama hazır yogurtlari bilmiyorum sanırım activia olanlara müsade ediyorlardı
Maisina Ev yoğurduna çilek kiraz reçeli gibi şeyler katsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Ya da şeftali gibi meyveleri blenderden geçirseniz daha sağlıklı olur. Ama yapmaya üşeniyorsan veya hazırın tadını seviyorsan ye gitsin sakınan göze çöp batar 😂
Evafor Cansuaykut05 söyle basit şeyler için de post açıyorsunuz diyelim ki burdan biri bişi dedi uyguladiniz sonrasi vah tüh Dr boşuna Dr olmadı gidin de zahmet olmazsa sorun yani burda yazacağınıza
defnezumram Cansuaykut05 yoğurt değil ki canım o nişasta meyve aroması ve koruyuculardan oluşuyor yemek zorunda değilsen yeme bende çok sağlıklı beslenen biri değildim ama belirli bi aya gelene kadar asitli içecek cips abur cubur hiç bişey yemedim kendim değil bebeğim önemli olan