mylifeAslan Merhaba anneler, motordan düştüm ayağım sıyrıldı ve eksoz yaktı. Baya kötü görüntü ya hametan ve silverdin kullanayım dedim de eczane diyor krem merhem dahi süremezsiniz zararlı diyor ilk kez duydum doktoruma danışacağım da gerçekten doğru mu
Slnaycn mylifeAslan canım geçmiş olsun. Benimde bacağıma çay döküldü silverdjn iki kez kullandım ama çok fazla onermiyorlar. Yanığın derecesini bilmiyorm ama 2. Derece yanık oldu bactigras diye bir gazlı bez var canım onu sürdüm anında geçirdi bir arastir. Doktorum kullanmakta sorun yok demişti 😌
tlhmrv mylifeAslan canım doğal kantoron yağı bulabilirsen onu sur onu çatlaklar için de kullanıyorlar ve yaralar içinde çabuk iyileştiriyoe
defnezumram mylifeAslan kaç haftalıksın canım 16dan sonra antibiyotik bile kullanabiliyorsun ben hametan silverdin kullandım denizde aşırı yandımda
mylifeAslan Slnaycn ben o zaman gideyim acile dimi en iyisi bu şekilde çünkü bilemedim ikinci derece mi 🤦🏻♀️
mylifeAslan tlhmrv vallaha orjinal doğal var bak onu sürerim hemen 🫶🏻 cok teşekkür ederim Allah razı olsun
58betul Bende göbegimi ocakta yaktim kizgin tencere kenarina degdi . Bepanthol verdi doktor onu surdum iz kaldi ama kantron yagi alip surcem
mylifeAslan 58betul ben şuan hiç bişe sürmedim kantaron yağ var babam yapmıştı onu süreceğim. Cok yanıyor benımkı
Bulbulyuvasi Kremi bilmiyorum fakat yanık izi kalmamasını istiyorsanız haşlanmış yumurtanın sarısını eritin zift rengini alana kadar ve yanık olan kısma sürün izleri kayboluyor 🥰
defnezumram mylifeAslan kullanmanda bi sakınca olacağını sanmıyorum bebeğin organları oluştuğu için ama kantaronda varsa ilaca gerek yok
Mutlulukkk mylifeAslan aynen canm kullandirtmiyorlar. Bende ayagimi burkmustum hcbsey suremedim. 2 hafta yattim nerdyse ve bi haftasinda degnekle yurudum ettim. Ama krem flan hc surmedim..ayagimi burktugumm ilk gün sogan rendeleyip icine de zeytin ezip macun gbi yaptm,ondan surmustum. İyi geliyormus. Sonralarida kantaron yagi surmustum braz ve hep buz koydumm. Ortopedi dr’u onermedi yani kremi 🥺 sizde dkkat edin. Zeytntagi kantron yagi flan surun..gecms.olsun
Gtrkmen mylifeAslan doktora sormadan visk bile sürme Direk kana karıştığı için zararlı Mesaj atıp sorma ihtimalin varsa eğer o sana uygun bir krem söylicektir
Hatice_11 mylifeAslan canım kantron yağı kullan hem iz birakmaz hem de bitkisel kuzenim kaça yapmıştı el bileğinde dirseğe kdr çok kötüydü o şekilde iyi oldu aktarlarda bulunur muhtemelen çok geçmiş olsun 🙏🌸
ZumrasMom_ mylifeAslan geçmiş olsun öncelikle. Bende kızartma yaparken çeneme yağ sıçradı başta umursamadım 2 gün sonra su tooladı şisti iltihaplandı domtora gittin fuciddin ve madecasol verdi gebelikte sakıncası yok dedi. Madecasolun çok faydasını gördüm
mylifeAslan ZumrasMom_ bende sorayım kullanırım ama kantaron var şimdilik doktora da 23 ünde gidecegım