Mutlulukkk Tgcgkhn amiinn Allah razi olsunn. 🌼 dogurursam hemen yazicam hikayemi inşaallah kendmde olursam 🤭
Mutlulukkk Esradenizz1 inşaallah bakalim ama hala kan geliyor normal mdiir ya sizce? Doktorada yazcm.tekrardan
Mutlulukkk mamyfat93 bende oyle tahmn ettm ama burda dun okudum siyirma da karnina flan bastirma gbi bseyde yapiliyormus sanrm ama doktor oyle bsey yapmadi. O yzden emin olamadim 🤔
Tgcgkhn Mutlulukkk 36 haftalık erken doğum riski var cumartesi günü kontrol olacak ona göre yürüyüş vs başlıcam 🥹
NaZende1600 Mutlulukkk sancılarını bekle sancın başlayınca devlete git doğur canım erken müdahale edilmesini istemiyorsan
Mutlulukkk cokkasmabeabi hala gtmedm 😂 cnku sanci falan hcbsy yok 🙄 doktorumda normal diyince bekleeyeyim dedim. Gunduz gidicem devlete orda belli olur herhalde artk ne olacagi
Mutlulukkk EmreBeyiBeklerken gitmedim hala evdeyim. Bebek hareketleri de iyi. Gunduz gidicez devlete bakalim ama sancim falan hala yok🥲
cokkasmabeabi Mutlulukkk küvet leğen bişey yok mu koyun dayanabileceginiz kadar sıcak suyu oturun kalkmayın ordan. Çay için hurma yiyin sancınız gelsin. Rabbim kurtarsın bir an önce. Şöyle postları görünce içimdeki bebeyi fırlatasım geliyor benim de 😁
Mutlulukkk cokkasmabeabi 😂😂 ya herhangi bsey yapmaya da cekindim acikcasi, bilemedim yaani. Benmde geliyor da kendiliginden baslamayinca bsy de yapamiorm😂
Ezgi87 cokkasmabeabi bunu bende düşündümde sıcak suya oturmak biraz riskli gibi Ee hadi ters tepkime yaparsa
Mutlulukkk EmreBeyiBeklerken verecegim.inşaallah. zaten dogurursam pankart acmam gerekecek artk 😂😂 anca duyurmus olurum.herkese 😂😂