Uzun olabilir kusura bakmayin ama cidden akil almaya ihtiyacim var. 40+6yim. Zaten bilen bilir belki, bu haftalara kalan nadir kisilerden biriyim 😂😂 neyse. Kzlar hem ozel hem devlete gidiyorum. Persmbeden beri nst kontrolu oluyor hem ozel hem devlet. Dun devlete gttm alttan bakmadilar halâ ama eger saliya kadar dogurmazsan suni sanci ile denicez artk dediler. Bugunde ozelde kontrolum vardi. Doktor alttan bakti 2cm net acikligin var dedi hatta bu sefer bayagi bi zorladi iceri kdr soktu elini, canini acitiyorum belki biraz ama kafasini hssetmeye calisiyorum dedi. Bennde yok canm acimadi ama sanki ikinacakmis gbi hssttm sadece dedm. Kanaman da baslamis bence bu aksam sancilarin baslar oyle hissediyorum dedi. Bende inşaallah dedim. Suyu azalmis baya su ic biraz dedi, carsamba tekrar nst’ye alalim seni dedi. Muayeneden snra lekelenme olur dmi dedm tabi canm olcak dedi. Saat 3-4 gbi muayene olmstum. Smdi lavaboya gttm kahverengi ve krmizi kanla karisik lekelenmem olmus. Simdi sorum şu, ozeldeki crsmba gel kontrol edelm dedi ama devlet sali gnu yani yarin suni deneycegiz dedi. Sizce ne yapsam? 🥺 veya sizler de boyle bi sey yasadnz mi? Sonuc nasil oldu? Ayy inanin ne yapacagmi sasirdim 😔😔 biraz akil verebilir misiniz? Suni sancidan korkmuyorum, sadece her sey dogal seyrinde gitsin istedigim icin cekiniyorum. Yardmci olablir misiniz? 😔 bekleyeyim mi gideym mi ne yapayim 😔