hatice_x Kızlar 13 haftalığımız doktorumuz bugün erkek dedi ultrason kağıdına bakıyorum da pipisini bulamadım bir türlü bir kafasıyla gövdesini görebiliyorum bi bakar mısınız siz görebildiniz mi ?
hatice_x hatice_x birde fotoğrafı yakınlaştırınca bacak tarafı çok karışık görünüyor ya bu alt kısmı hangisi bacakları şimdi
gamzecgr hatice_x gördükten sonra da ultrason fotoğrafını almış olabilir doktor benim de mesela söylerken pipileri göstermişti ama ultrason kağıdında belli olmuyordu bile
hatice_x @elifsen iyide cinsiyet tahmini değil ki zaten cinsiyet belli ultrason kağıdıyla ilgili birşey sordum 🤦♀️
hatice_x gamzecgr yaa benim doktorum da ilk dedi ki erkeğe benziyor sonra hareket etti Bebiş kesin erkek diyebilirim dedi görmezse öyle demezdi herhalde :) ya peki birşey dicem 2. Fotoğraf ayak kısımları hangisi bacakları oluyor orası karma karışık duruyor ya
gamzecgr hatice_x erkek olduğu zaman daha net oluyormuş kesin dediyse erkektir ☺️ benimki de biri %100 biri 98 erkek demişti 18. Haftadayız değişmedi bebişin hareketliyken çıktı alınmış büyük ihtimalle o yüzden karmaşık çıkmış bence 🙂
hatice_x gamzecgr yaaa zaten haftaya tekrar kontrolümüz var sorarım bu defa doktorumuza göstersin bize de :) aynen çok hareket ediyordu bir oturdu bir uzandı bir sırtını döndü ondan karma karşık çıkmış bacak kısmı
hatice_x e_blue_sky_a bilmiyorum ki bunu verdi sadece ben bacak arasını değil bacaklarını da göremedim bacak kısmını gördünüz mü çok karışık duruyor iki bacağı hangisi oluyor şimdi