Azraa33 Efeni_Annesi şimdi gelirler ikinci çocuğumu yaptınız o adama. Boşarım kavga ederdim bol bol atıp üfüren boş boş konuşanlar. Hani nerdesiniz
Orkidecicegim Sütümü helal etmem dediklerinde o dua kabul olmuyormuş bi hocanın vaazında dinlemiştim anne bebeğini emzirmek zorunda 2 yaşına kadar özellikle. O Allahın bebek için rızkı
Ladybird06 Efeni_Annesi Elif İkra Bu arada ben benzer bi durum yaşamadım ama okuyunca bile sinirleniyorum çocukla en çok vakit geçiren anne babayken böyle son dakika emrivakiyle anneye sormadan isim koyanlara.
Minikmucizelere Efeni_Annesi yok sen gitme kalpten onlar gitsin halledersin bu sefer Öyle bi sey olursa inşallah olmasinda🙂
Sevval_- Aaaa çok ilginç geldi ben de Yusuf Akif ve Ahmet Akif isimleri arasında kalmıştım🙃 karakterine nasıl yansıdı oğlunuzun ismi??
Efeni_Annesi Sevval_- cok enerjik bir cocuk vala bir saniye yerinde durmaz benim cocuğum artik isimden mi genden mi bilemem 🤷cok ta akıllıdır minik kuşum rabim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Efeni_Annesi mujdeli ben dersimi aldım bir kere bu sefer kendim gitmeden o kimlik çıkmaz kayın pederimi cok seviyorum onun hatrına fazla kurcalamadım Yusuf Akif eşimin dedesinin adı
mujdeli Efeni_Annesi çok güzel huylu birisiniz bence huzursuzluk çıkmasın diye içinize atmışsınız ama kendinizi de yıpratmayın lütfen💐💐 umarım istediğiniz olur bu kez
Minikmucizelere Efeni_Annesi sen onlara bakma kocani yola getir yeter uleyn ben tasidim agrisini acisini cektim delirtmeyin beni😂az ciddi ol adam olsunlar kortut biraz😂
Minikmucizelere Efeni_Annesi yaa teşekkür ederim sizde iyisin o yuzden iyi goruyosunuzdur🥰ama genede iyiyimdir ya sjsj