worin Oğlum olcak ben hep 38. hafta gelecek gibi hissediyorum.. Geç gelir diyorlar 41.-42. haftayı görmekten korkuyorum😂 Tabiki öncelik sağlık ama çok da geç gelmesin bebişim ya.. Sizin cevrenizdeki erkek bebisler nezmn geldiler??
Benanneyim worin ay tamamen yalan ya 39+4 üm hani nerde kızım😳 bide 15 gün önce gelir derler kız 🤰🏻🤱🏻
Hazinem worin görümcem ve bir arkadaşımın erkekdi 40. Haftalarında geldi bebişleri bir arkadaşımın da kız dı 38 hafta oldu oda 😊
Krm worin canım hurafe değil doğum derslerinde bile bunu söylediler Ama inşallah seninki de bizimkiler.de.cok bekletmezler
Krm Poyyas valla öyle dedi ebeler. Erkek kiza gore haftasını doldurmayı tercih ediyor genelde dediler ama yüzde yüz böyle değil tabi erken doğan erkek de var 42 yi gören kiz da sonucta bunlar sadece istatistik
Krm Erkekler daha anne karnından başlıyor tembelliğe illa ittirecen durtecen de iş yapsın harekete geçsin. Bıraksan aynı pozisyonda kendi suyu kalmayana dek büyücek. Ama kızlar öyle mi hevesli meraklı aceleci ve çalışkan de ki yeni bir yer gorecen yeni dünyaya gidecen orda senin için şöyle böyle şeyler var anında harekete geçer dağları deler de illa gelecem diye tutturur.