Teslimenursevil Yarın rahim için doktora gidicem bugün kan tahlili verdim betam geçen seneden beri ilk defa 2.0 çıktı
minikmucizeemaak Teslimenursevil Adet tarihin yakın mıydı beya yakın mı? Regli zamanı da bu değerler çıksbiliyor diliyorlardı burada. Doktoruna danıştın mı?
myangelson Teslimenursevil adetten hemen önce yumurtlama görüp hamile kalmış olman lazım anca o şekilde olur tahminim onun dışında 1 haftada kanda çıkacağını sanmıyorum
minikmucizeemaak Teslimenursevil belki adet dönemin yeni geçti diye hormonal olarak yükseliş olabilir mi burada görmüştüm bir kaç kere? Yine de doktoruna sor en iyisi ne olur ne olmaz olmadı 2 gün sonra tekrarla varsa zaten yükselecektir
Hulya5581 Teslimenursevil şöyle söyliyim regl 10 gün geciktiğimde kan testi vermiştim ve beta 10000 küsürlerindeydi 5 in üstünde gebe olduğunuzu gösteriyor bildiğim kadarıyla
K123k Benimde 97.7 çıkmıştı hamilesin ama 2 günde bir kan vermeye gel değerin çok düşük bakalım yukselcekmi demişlerdi
Teslimenursevil K123k ya ben rahim için doktora giidcektim kasıklarımdada dolgunluk olunca ne olur ne olmaz kan vereyim dedim
Teslimenursevil minikmucizeemaak yarın rahim için doktora gidicem ordada tahlil yaparlarsa belli olur biraz yükselirse
Teslimenursevil Hulya5581 evet onu bende biliyorum zatende işte kimisinin geç döllenme felan oluyormuş ya o yüzden dedim
Teslimenursevil minikmucizeemaak gerçekten eğer olursa baya süpriz olucak çünkü tüp bebekte negatif gördükten sonra gerçekten sildim yani evde çocuk konusu konuşulmuyordu ta ki bugün test yapayım dememe kadar hakkımızda hayırlısı
adatuna Teslimenursevil hayır en yumurtlama gününüzü biliyorsanız en az 12-13 gün geçmesi lazım. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Yani ovulasykn takibi yaptınız mı?