nur6565 Kızlar şuan 34.haftalığım 37 de ayrılacağım haftaya 14 günlük istirahat yazdırsam ücretini alır mıyım bilgisi olan var mı bu şekilde yapan
Baharoloji nur6565 32. Den sonra çalışabilir raporu aldınız sanırım normal raporda alabilirsiniz ancak 14 gün yazılır mı bilmiyorum gebelikle ilgili bir şey olmayabilir grip olabilirsiniz mesela aile hekimleri yazıyor ancak süresi Kısa olur genelde
Seymaaaokms nur6565 32 den sonra aldığın rapor otomatikman çalışamazsa çevirecek sizi o yüzden rapor vs alamazsınız
sevgi9654 çalışamaz raporu alabilirsiniz artık, 14 günlük istirahat raporu verseler 32’den sonra herkes zaten sizin gibi yapardı 🫠
nur6565 sevgi9654 ya benim doktorlarım veriyorda istirahat raporunun ücreti için diyorum oluyor mu diye
kubra4428 sevgi9654 35. Haftamdayken hastalandım 5 gün rapor aldım o rapor paramı ayrı aldım doğum paramı da tam aldım
gamzecgr nur6565 rica ederim 🌸 doğum raporu mu o iki seferde yatıyor heyet raporu diyorsanız her ay bi kere yatıyor
kubra4428 Seymaaaokms bu bilgiyi nerden biliyorsunuz acaba bende böyle kulaktan dolma bilgiler yüzünden rapor almak istememiştim ama 35. Haftamda çok hastalanmıştım 5 gün rapor aldım sonra devam ettim 37 ye kadar herhangi bir sıkıntım olmadı rapor paramı da aldım doğum paramda tam yattı
Seymaaaokms kubra4428 devlet memuruyum rapor alam arkadaşımın raporu otomatikken calısamaz oldu ben de 33eyim ve alamıyorum buna dayanarak uydurmuyorum bi yerden
kubra4428 nur6565 bende sizin gibi çalışabilir raporu almıştım 35 haftamda çok hastalandım 5 gün rapor aldım rapor param ayrı yattı doğum param tam yattı 14 gün süreli nasıl olur bilmiyorum