-Elif123- Beyzanrrr merhabalar. Ben de park hayat hast. Gülengül hocaya gidiyorum. Öncesinde de fuar hast. Cemile hanıma gitmiştim. İkisinden de memnunum.
-Elif123- Elt60 merhaba. Ben de Gülengül hocaya yeni başladım sayılır. Doğumu orda düşünüyoruz inşAllah. İletişim için numarasını veriyor mu hoca yoksa sonlara doğru mu verir acaba. 3 4 aydır gidiyoruz vermedi. Ben de istemedim.
-Elif123- Derin-derya09 Gülen Gül hocanın 13.800 demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Diğer drların fiyatı farklı olabilir. Muayene ücretleri farklı çünkü.
Elt60 Derin-derya09 yanlış hatırlamıyorsam 13600 dü. Geçen gün sorduk. Doktordan doktora fiyat değişir mi bilmiyorum ama. Yıl bitmeden tekrar zam gelebilirmiş 😔
Omermom Derin-derya09 canım bugün sorduk. 2 gece kalış ücretiyle beraber 11.000 küsuratıda vardı. 5 bin girişte peşin veriliyormus. Kalanı kredi kartına istersen taksitlendiriyorlarmıs.
Beyzanrrr Ustunneliff orda doğum yapmamani öneririm canım acil birsey olduğunda yoğun bakimlari acil odalari yok ambulans çağırıp başka hastanelere goturuolar bes para etmez hastane
-Elif123- Elt60 sona doğru verecek demek ki. Olması lazım diye düşünüyorum. 28 haftalığız belki 30 larda verir. Teşekkür ederim.
irem10 Gulen gül hocaya yarın nasipse usaktan ayritnili ultrason için gideceğim en son 1950 mi 2000 mi neydi şuan kaç acaba bilgisi olan var mı ? Bide kart geciyormu nakit mu