emineuysuzkesen Herkese merhaba. Bugün başka bir sorum olacak. Ben kontrollerim için Başakşehir Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi’ne gidiyorum. İlk kontrolde doktorumdan çok memnun kaldım ama tekrar aynı doktora randevu düşüremedim. Başakşehir Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi’ne kontrole giden ya da orada doğum yapan arkadaşlardan öneri beklerim.
Mavisim3457 emineuysuzkesen Zaten öyle oluyor denk gelmiyor Bi daha aynısı. Bende Ali Selçuk Yeni ocak Dı sanırım ona gittim o yoktu Gizem diye bir asistan doktor bakmıştı.
snyulk emineuysuzkesen randevuyu nasıl alıyorsunuz ben hep baktığımda gebelere bakılmamaktadır diyor lohusa polikliniği falan diyor nasıl seçeceğim anlamadım yardımcı olur musunuz
Demir-annesi34 emineuysuzkesen sabah tam 10 da girin bulursunuz bende hiç bulamıyordum burda bir hanımefendi söyledi sabah 10 da gir diye öyle buldum
emineuysuzkesen Semasyy Güven Hanıma gitmiştim. Kendisine randevu bulamadım. Bende başkasına almak zorunda kaldım. İnşallah iyi bir doktor çıkar.
snyulk Mavisim3457 mhrs uygulamasından bakıyorum randevu açılıyor bakıyorum ama bazı doktorlarda gebelere bakılmamaktadır yazıyor , bazısında da kadın hastalıkları doğum altında da lohusa polikliniği d blok ze kat yazıyor bu mu acaba burası mı gebeye bakıyor
Mavisim3457 snyulk Ben hiç lohusa polikliniğine veya gebelere bakılmamaktadır yazan birime almadım. Bence alsak da bakmaya bilirler riske atmaya gerek yok. 🥰 Hep öyle ayrım yaptıkları ve insan kalabalığından randevu bulmakta güçlük çekiyoruz.
KuzeyinAnnesi10 snyulk gebeye bakılmıyor o bölümlerde boşuna almayın gebelerde bakılan bölüme almanız lazım
Mavisim3457 snyulk MHRS uygulamasından hep. Taa 2 hafta önceden bakarak bulabiliyorum yada hatırlatma gibi, boşluk olursa yada biri iptal ederse diye bildirim açıyorum MHRS den.
KuzeyinAnnesi10 Mavisim3457 mhrs den sabah 10 gibi bakarsan çok rahat bulursun ben şu zamana kadar hep buldum Selçuk bey demet hanım Alper bey ve Emrah beyi beğeniyorum Gülşah Hanım da iyiymiş öyle dediler can beyde iyi ilgili ama pek cana yakın gelmedi bana yada yorgun saatiydi çünkü ben 3 4 gibi gidiyroum hep
snyulk KuzeyinAnnesi10 aldığınız randevunun ekran görüntüsünü atar mısınız bana rica etsem bende ona göre baksam bir türlü denk getiremedim çünkü
KuzeyinAnnesi10 emineuysuzkesen alta arkadaş için yazdım canım Selçuk bey çok tatlı demet hanımla tavsiye ederim 🧡
emineuysuzkesen KuzeyinAnnesi10 Merhaba bende dün Demet Hanım’a muayene oldum. Kendisinden memnun kaldım. Büyük ihtimalle randevu bulabilirsem kendisi ile devam edeceğim.
KuzeyinAnnesi10 snyulk bugün gittim canım alırken yine atarım gebe polikliniği yazıyor zaten altında sadece gebelerde bakılıyor yazıyor randevu bulursam yarın atayım sana bak bi