balbadem1 Kızlar pcos var onun dışında şükür ki birşey yok ama işte yumurtlama olmuyor büyümüyor yada çok geç oluyor bilmiyorum kullananlar var mı işe yarıyor mı gerçekten instagramda baya bi bahsi geçiyor herkes onun sayesinde hamile 🤨
Gozdenur1334 balbadem1 tabiiki fakat şuan faydasını hissetmiyorum desem yalan söylerim kadık bölgesinde çok fazla ağrı var sanki ilk defa yumurtlama yaşıyor gibiyim
meryy2615 Pcosluyum bende, klomen+çatlatma denedik. 3 denemede hamile kaldım klomen+c life + çatlatma iğnesiyle.
balbadem1 Gozdenur1334 ben bugün doktora gittim kontrolüm vardı solda yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi yaptı çok heyecanlıyım ilişki günleri önerdi 1 tane yumurta normal mi
Gozdenur1334 balbadem1 evet canım normal inşallah bebişin tutunur hamile kalabilmek için bir tek yumurta yeterli 🙏
meryy2615 Gul1616 cidden pcoslular için çok faydalı, sizde pcos var mı bilmiyorum ama onun şifa olduğunu düşünüyorum 🥰
Gul1616 balbadem1 benim doktorum 3 gün değerlendir dedi ilişki sonrası yarım saat kalkma ve o bölgeye su değdirme demişti
Gul1616 meryy2615 ben de pcosluydum 3 4 ayda bir adet görüyordum geçen sene de kullanmıştım ama düzenli kullanmadım kimyasal gebelik geçirmiştim bol su yürüyüş şart bence
aysenuroztunc Bende bu ay kullandım aylardır soldan yumurtlamadan ben soldan yumurtladım ve kontrole gittiğimde kendiliğinden çatlamıştı şuan beklemedeyim 21 inde test yap dedi doktorum ama zor tutuyorum kendimi