Ahmetpoyrazinannesi Merhaba 38 hafta oldum bugün dün kesik kesik ufak kanamalarım oldu bugğn lekeye döndü . Hafif şekilde kasık ağrılarım oluyor ama sancım yok tabi ki . Çok az suda gelmişti kanla birlikte ne yapmam lazım ilk gebeliğim hiç sancımda yok doğumum yakınmıdır sizin başımıza böyle bişey geldi mi
Hizligonzales Ahmetpoyrazinannesi bence ihmal etmeden gidin benimde sancim yoktu suyum vs de gelmedi 2gun kanamam oldu hafif hafif ilk gun gittim 2cm aciklik 2.gun gittim 4cm aciklik hemen yatis verdiler sancim suyum yoktu dedigim gibi gidin bence vaktiniz gelmiş cunku.
Rabissssscee Ahmetpoyrazinannesi 37+3üm 38de planlı sezaryen olacağım nasipse ama bugün doktorum kanama, lekelenme, su vs gelirse, ağrın olursa, hareketlerde azalma olursa bekleme gel dedi. İhmal etmeyin derim 🌸 sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Ahmetpoyrazinannesi cokkasmabeabi ebemiz var orda sırduk fakat sancı ve suyla birlikte kanama artarsa gelmemi söylemişti 🥺 çok sabırsızlanıyorum
cokkasmabeabi Ahmetpoyrazinannesi sıcak dusa girin hazırlığınızı yapin o vakit. Sağlıcakla gelsin yavru 🌺
Ahmetpoyrazinannesi Rabissssscee Rabissssscee sağlıkla gelsin bebişiniz hadi bakalım inşAllah çok teşekkür ederim😍🥹❤️
Ahmetpoyrazinannesi sclkmyc cuma günü yatış olucak dedler normal doğum denicekler suniyle öyle söyledi doktorumuz bakalım🥹