hayalperest2310 Merhaba kızlar birşey soracağım ben dolaptan bir hamak aldım karşı taraf kargo kodunu oluşturmuştu fakat biz letgodan bize yakın bir hamak bulduk iptal etmesini rica ettim ama iptal edilmeyip kargolamış şimdi ben bu kargoyu almazsam ne olur
nimetemucin05 hayalperest2310 almazsaniz karşı tarafa hak olur çünkü aynı şey benim de geldi ürünümü almadı almayınca da param yatmadı bende şikayet ettim
Pamuk hayalperest2310 Belkide sizin iptal talebi msjinizi görmemiştir.Siz kendiniz iptal edecektiniz.Simdi almazsanız satıcı gidis gelis kargo parasını ödeyecek bos yere.
hayalperest2310 nimetemucin05 aktif olduğu halde yapmadı hafta sonu girmişti araya cumartesi alım yapmıştım bebeğim durmayınca letgoya bakalım dedik hemen bize yakın bulduk hemen dönüş yapıp iptal edilmesini istedim fakat iptal edilmedi bugün kargolanmış
denizyc Kargo kodu oluşturup kargoya vermediyse iptal olur ama kargoya verildi diyorsa o zaman almazsanız iade oluyor ondada satıcı uğraşıyor
hayalperest2310 denizyc kargo kodunu oluşturduğu için iptal edemedim işte karşı taraftan istedim iptal edilmedi
denizyc hayalperest2310 kargoya verilmediği için iptal olması lazım iptal talebi olunca kargoya verilmiyor ki ürün nasıl vermiş benimde hesabım var
Dadymom1 hayalperest2310 evet kargo kodu oluşturunca satıcının iptal etmesi gerekiyor. Gördüğü halde iptal etmediyse sizde kargoyu almayın ders olur
hayalperest2310 denizyc kargo kodu oluşturduğu için yapamadım karşı tarafın iptal etmesi gerekiyordu maalesef yoksa iptal edilirdi kargo kodunu oluşturmasaydı