Cinaralp Kızlar dün doğum pozisyonlarından bazılarını yaptim. Bebeğimin gövdesi sağ tarafta iken sol tarafa ortaya doğru geçti. Aşağıya doğru harekete geçtiğini hissettim. Çömelme squat hareketleri iyi geldi gibi...
Kanarya Gmsbahar @Mucixem @fatmff Ptesi gitmiştim kontrole suyum normaldi, cuma gittiğimde bitmişti. Ama suyum fln gelmedi yani gelse veya süphede kalsam tamam dicemde. Ama doktor artık sona geldiğimiz için bu duruma normal dio. Araya hfta sonu gireceği için Suni sancıyla almak istedi bebeği. Saat 2de verildi suni, saat 4e kadar belli aralıklarla girdi arada dinlenebiliyordum. Ama saat4den 6ya kadar sıklaştı, 6da doğumhaneye aldılar beni 6:20de bebeğimi kucağıma aldım. O an tamam dedim ya ağrı sancı ne varsa unutuluyor :)
fatmff Kanarya Yaaa Rabbimin mucizesini kucağına almışsın güzel anne Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 😊 Ne güzel bir şey değil mi ? O cektigin sancılar aklında bile kalmıyor 😍
Kanarya fatmff çok teşekkür ederim darısı tüm hamilelerin başına inşallah Allah bi avazda kurtarsın🙏 Çok güzel bi duygu onu kucagına aldıgın zaman ağrı sızı unutuyosun :))
Neroizm Ffatma 40+0 sifir belirti, sifir sanci! Ne bir nisan ne bir su, ne bir bel agrisi! Sadece mide bulantisi, deliler gibi bir cati agrisi ve ishal var. İstahim kapandi, uyumuyorum, goz altlarima kan oturdu artik. Bekliyorum... 😔
Ffatma Neroizm bebeğin kilosu nasıl, kanala inmiş mı. Biz de bekliyoruz hala ya beklemekte endişelendiriuor insanı
Neroizm Ffatma benimki 29. Haftadan beridir dogum pozisyonunda. 32 de kanala kafasini soktu. Kilosu 3300 gram gayet iyi. Normal doguma engel de degil. İnsallah beyefendi gelmeye karar verirse sartlarimiz gayet musait.
fatmff Kanarya Aynen öyle bende 27 sinde yani salı günü doğum yaptım elhamdülillah mucizevi bir şey daha 5 günlük bebeğim 😊
Krm Mucixem ya haftasonu arayıp da doğum için cagirmasin diye doktor tarafindan uydurulmuş bir hikaye gibi geldi. Ya da ben aşırı paranoyak oldum artık doğum düşünmekten. Ama mesai saatleri içinde doğum yaptırmak isteyen doktor yalanları dinlemekten içim şişti. Tek yapabileceğimiz şey ne kadar bilinclenirsek kandırılma ihtimalimiz o kadar az.
Ffatma Neroizm benim de 40dan beri kafa aşağıda da kanala girdi demedi doktor. Hayırlısı ile gelsinler inşallah.