Mutluanne66 Meraba 31haftalik hamileyim ve bugün bebek alisverisine gidilicek ama beşik konusunda kararsız kaldım anne yani beşik mi yoksa normal besikmi elektrikli beşik gördüm ondan mı siz nasıl tercih ettiniz yazarmisiniz
DidemB Mutluanne66 ben ilk çocuğumda beşik kullanımından memnun kalmadım çünkü çok hızlı büyüyorlar. 2.de ana kucağı almıştım elelebaby nin. Bir de yatan salıncağımız vardı. 1 yaşına gelince zaten yanımdan direkt ayırdım kızlarımı normal genç odası tarzında yataklarını aldım yanlarına korkuluk koymuştum bi süre. Şimdi ki bebelakım içinde süreç öyle ilerleyecek ana kucağı/salıncak ve 1 yaştan sonra ablalarıyla odayı paylaşacak nasipse
mervemurat16 Mutluanne66 ben çekmeceli anne yanı beşiği alıcam geniş olanlardan 3-4 yaşına kadar kullansın istiyorum.Ama komidinli beşikler var büyüyünce beşiği kaldırıyorsunuz 1.80 yatak oluyor ve beşik çalışma masası olarak kullanıyor.Biz ikinci çocuğu düşündüğümüz için normal beşiğe karar verdik.
Mutluanne66 DidemB Anna kucağa bana olmaz kuzum ya sıcak olucak bı de ben soba yakıyorum ya çok sıcak oluyo bana şöyle rahat bir şey lazım 1 2 yasa kadar
Mutluanne66 Nur_50 tahta daha önce kullandım hevesle almıştım ama sonra sonra gicirdamaya başladı bebek içinde uyamaz oldu sesten
Mutluanne66 mervemurat16 benim de bu 5 ci ama oburlerinin beşiği tahtaydi olmaz olsun neler çektim o beşikten şimdi anne yani beşiği var elektrikli var ya acaba kulanana varsa diye yazdım su elektrikli de aklım kaldi
Mmeleklr2 Mutluanne66 ben kendi yatağıma birleştiriyordm küçükkn dönemiyor zaten döndüğü zamanda yan tarafı kaldırırsınız veya ara katı kaldırıp direk park yatak olarak kullanabilirsiniz
prensesannesi__ Mutluanne66 park beşik bence tahta beşik aldım ben oğluma çeşit çeşit denedim ama yok bu kez bebeğime park beşik alicaz e bebekten
dnzyrl Elele marka anne yanı olabilen park yatak tercih ettik çok memnun kaldım.içine de aynı ölçüde işbirliği yataktan emy model yatak aldık.park yatak hemen katlanıyor diğer odalara kolaylıkla götürüp hemen kurabiliyorum.
Basakaltunsoyy Kesinlikle anne yanı özellikli park beşik, ben de baya kararsız kalmıştım onu aldım. Çok hafif çekip altını silip süpürebiliyorum umarım bebeğimde sever
ZumrasMom_ Mutluanne66 portatif beşik tercih ettim ben. Hafif ve odadan odaya rahatlıkla görtürebilirim
ZumrasMom_ Mutluanne66 portatif beşik tercih ettim ben. Hafif ve odadan odaya rahatlıkla görtürebilirim