Feryyy sayısı hızı morfolojisi olması gereken gibi canım sayıda iyi hızda ave b nin toplamı iyi morfolojide en az 4 olması gerekiyor 5 çok iyi yani hayırla isteyen herkes hamile kalıp sağlıkla doğurur inşallaaaah psikolojinizi çok iyi anlıyorum 4 yıl istedim çocuk kilo vereceksin dediler Bi verdim Bi aldım pcos var dediler kilo verdim geçti eşim spermin dağa iyi olması için neler neler yaptı günlük 1 tane bazen hiç sigara içmedi ben 30 kg verdim doktoruma aşılama yap dedim tüp be ek yap dedim yaşın küçük herşeyin yolunda dedi yapmam biraz daha bekle dedi ve şubat ayında deprem oldu bizde etkilendik hisseden şehirlerdendik ve 1 ayda sadece 1 kere ilişki oldu ve anında kalkıp duş aldım bebek bu ay olacak yada olsun fikri hiç hiç yok ve o ay hamile kalmışım kafaya takma diyorlardı imkansızdı takmamak çok takıyordum ama bende şunu öğrendim ki saatlik girilen ilişkiler yumurtlama günleri ayaklar havada kalçada yastık sabaha kadar yatmalar hepsi boşmuş olacaksa Rabbım nasip edecekse ediyormuş çok şükür benim için elhamdülillah hepinizde dualarımdasınız