Merveclk Arkadaşlar 5+4 haftalıgim ama hiç durmayan bı bel ağrısı var bir önceki düşük oldu sizce bu normal mi?
Merveeliyy Merveclk aynı ben ya ben de 4+3 ün bir önceki düşük oldu benim de sağ kalçamın biraz üstü ara ara giriyor ama çok ağrı yapıyor inş bir şey olmaz
E23ww Valla bende oluyorum bel agrisindan gebeligimide oyle anladim zaten ilk gebelgimde oyle olmusti cunku bi sorun olmaz korma
Merveclk Özellikle sol tarafimda çok oluyor doktor da bir hafta sonra kontrole çağırdı ne yapacağımı bilemedim bir önceki de düşük olduğu için panik yaptım biraz
Seyyyma7 Merveeliyy canım düşük olayı neyden kaynaklı ağır filan mo kaldırdın birde kaçıncı haftandaydın
Merveclk İns canm ya haftaya kontrolün var ama bu kadar ağrımaya devam ederse dayanamicam gibi geliyor 😕
Semisko Merveeliyy evet 6 aydır korunmayı bıraktım. Yani 6 aydır bebek deniyoruz 3 kimyasal oldum hatta geçtiğimiz ay 3. Kimyasalımda. Bu ay iyi gidiyoruz.4+4 olduk 🤰
Merveeliyy Seyyyma7 7 haftalıktı ağır değil ya bilmiyorum keseyi göremedi sağlıksız gebelik dedi stresten kaynaklı olabilir
Merveclk deletedmom893 İlk gebeligim4+6 di doktor sağlıksız gebelik dedi düzelir diye düşündüm hatta kalp atışlarını duydum 6 haftalık olduğun da sonra kalp atışını durdu smdi 5+5 haftalıgim bir önceki gibi olmasından dolayı endiseliyim