Meltemrabia Merhaba güzel anneler 12+4 te doktorumuz kıza benziyor dedi ben de yüzde kaç dedim yüzdelik veremem dedi o zaman alışverişimi yapayım mı dedim hayır hayır yapma dedi anlamadım kafam karıştı😅
Dilekonurr Meltemrabia 12. Haftada bana da kız dedi ben hemen gittim Alışverişe bi iki parça kıyafet aldım 14 de bir daha gittim kesin erkek dedi 😍 aldıklarımı da hediye etmek zorunda kaldım acele etme yada unisex kıyafetler tercih et çok almak istersen
napyaca Meltemrabia Bana da 12.haftada kızım diye sevebilirsin ama öyle alışveriş falan yapma demişti sonra 13′te %90 kız dedi, 17′de kesin kız dedi 😁 Bence 17-18′e kadar beklemekte fayda var alışveriş için 😌
Karanfill Meltemrabia 14 te bana da kız givi dedi ama bidaki gittiğimde erkek dicekmis gibi bı his var 😁
Meltemrabia G12s_18 Mesela çok emin olsa sonuçta görüyor alışverişini yap demez miydi😅bence ben doktorumu mu değiştirsem🤓
3460hilal zaten doktorun benziyor demiş kendiside emin değil net bişey demiyor erken daha hem 16 haftayı bekleyin bence
yslnrsh kıza benziyor ama net değil demiş işte ☺️ ki bence şu an çok erken sabredelim biraz sağlığı onemli olan 🙏🏻🙏🏻
Meltemrabia yslnrsh kesinlikle sağlığı çok önemli insan merak ediyo ne dediğini çok anlamadım doktorun emin değilim şuan söyleyemem deseydi keşke😅
Meltemrabia Dilekonurr allahh🙈yaniii erkek olduğunda çok net belli olmuyor mu neden böyle yanlışlık yapılmış sordunuz mu😅
Dilekonurr Meltemrabia valla genelde kız gibi duruyo pipisi sonradan çıkıyor ya yanıltıyor o durum aynısı bi arkadaşıma daha oldu kız dedi sonra erkek oldu , erkek diyip kız çıkanda oldu 16 ya kadar sabır gerektiriyor yani 😍🥰
Basak3503 Ben 4haftalık öğrendim kızım olacak dedim 11haftada kıza benziyor ama alışveriş yapma dedi 14-15gibi tamam net kızımız oluyor dedi 🤣 ama bence net söylemesini bekle bende öyle yaptım 🙃