DeustchBurcu Gonuel49 kıııız ilk olunca öyle oluyor ben ilk doğumuma gittiğimde tatile mi geldin bi hemşire😂😂
Gonuel49 DeustchBurcu ilk çocuk olduğundan mı o zaman 🤣 aman herşeyim tam olsun yanımda olsun diyorum iki çanta doldurdum 🤦🏻♀️😂😂
Atlassmomm Ebru_20 48 el hamile kaldım 59 kg yum şuan 35.haftadayım aslında doktorumda kilon iyi dedi ona da sordum ama son dönemlerde olur öyle dedi
_brcu88_ Ebru_20 32+2 🤭Eylül ortası veya sonu gibi görünüyor henüz gün koymadık doktorumla sezeryan olacak zaten bakalım cuma randevumuz var hayırlısı ❣️
52sareDeniz 36+1 benimde valiz hazırlamadım daha yatıyorum öyle 🤣 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Elif-d-s Ebru_20 5 eylül için gün aldık bizde❤️39+0 oluyoruz bebeğin eşyaları hazırladık ama kendi ihtiyaçlarımı toplayıp düzenleyiciye koyucam bitecek inş🌸
mucizemb SenaBilgin merhaba Sena doktor nasıl gün verdi sezeryan a . Benim 35+3 ama doktor 38 den önce belli olmaz diyor. Merak ettim de
Yagmure Ebru_20 34+4üz alışverişimiz tamam doğum çantasını hazırlamadım daha 36da hazırlamayı düşünüyorum sabırsızlanıyorum ama bekliyorum 🤩
Hafizenurkocak uralnur aynı haftadayız şuan aynı şekilde soğuk soğuk terler geliyor bu ağrılar normalmı kaç günde bir doktora gıdıyorsunuz
uralnur Hafizenurkocak doğum yaklaştığı için normal diyorlar ama ben en son 1 ay önce doktora gitmiştim suanki kontrolüm ise haftaya ben 31 de nst girmiştim sancılarım vardı o yüzden artık şiddetlendiğini düşünüyorum kendimce
Mr29 Ebru_20 36+4🐣Herşeyimiz hazır çok şükür ağırlaşmadan bitirdim.Sadece minik prensesimizi bekliyoruz😇😍
DeustchBurcu Gonuel49 ondan ondan😂 ikincide ne kadar az yük o kadar az yorgunluk diyorsun🤭 bir tane ped ya da bebiş için bez bile koymıycam çantaya, o derece bezdim😂😂