Kbradmrrr Etlik zübeyde hanıma gidiyorum bir kaç kontrole ama hiç memnun kalmadım etlik Şehir hastanesindede takibim var ama oraya kötü vs dediler kafam çok karıştı ne yapacam bilmiyorum etlik şehirde doğum yapan var mı??
gokcesgoktas Kbradmrrr Ben 1 hafta önce orda yatıyordum 4 güne yakın yattım 1 gün yoğun bakım 3 gün riskli gebelik bölümünde doktorları hemşireleri öyle iyi öyle ilgili ki hemşirelerle de konuştum kesinlikle burda doğum yap dedi Zübeydeyi bırak dedi burda teçhizat o kadar fazla ki doktorlar da iyi korkmadan buraya gel dediler 🥹
Ggokmen Kbradmrrr daha doğum yapmadım 2 haftaya doğum yapcam inşallah ben ilgidende hastane temizliğinden de memnunum gebe okuluna da gittim doğum sürecine de hakimim daha yeni daha temiz bence kesinlikle Etlik şehir hastanesi
Gizemre55 Kbradmrrr bende gebeliğimin en başında Zübeyde hanıma gidiyodum.boşuna gitmişim şehir hastanesinden çok memnunum
Kbradmrrr gokcesgoktas Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah 🥺 yaa geçen gün etlik zübeydeye gittim muayeneye NST istedi doktor gittim odaya oradaki hemşire bi dövmediği kaldı okadar sert tavırlıki kendimi okulda gibi hissettim çok üzüldüm sürekli kızdı vs etkilendim bende. Şehir hastanesindede takipliyim bakalım
cokkasmabeabi Kbradmrrr doğum yapmadım ama ben de gülhaneden geçtim hem poliklinik hem acili gördüm ilgileri çok iyi denk gelirseniz.
gokcesgoktas Kbradmrrr Neden kendinizi bu duruma sokuyorsunuz bende orada takipli hastayım ama isterse biri öyle birşey yapsın orda bana babasının hayrına durmuyorlar gebesiniz siz size öyle davrandığı anda baş hekime çıkıyorum cimere de yazıyorum demeniz yeterli it gibi korkarlar
Kbradmrrr gokcesgoktas sen görseydin bi soru sormak ne hacet öyle korktumki bebeğimin hareketleri durdu sancı zaten yok dua ediyorum Allahım ne olur bitsinde çıkıyım diye onun yüzünden soğudum
Kbradmrrr Gizemre55 ben bi oraya gittim bi oraya artık yoruldum doğuracam 3-4 haftam kaldı zübeyde hanıma gittim geçen hafta cihaz dondu ne kilosunu söyledi nede başka bişey durumu iyi dedi gönderdi
Ggokmen Kbradmrrr 38+0 şu an hamileliğimin başından beri Etlik şehir hastanesine gidiyorum hiç olumsuz bir şey yaşamadım ben
Kbradmrrr cokkasmabeabi ben şuan 35. Haftadayım haftaya tandevu aldım şehirden bakalım teşekkürler ☺️
Kbradmrrr Ggokmen maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin 🌺🌺