Berna_bulut Normal doğum yaptım 9 30 da sütüm geliyor ama bebeğim ememiyor. Aranıyor ağzıyla meme ucunda ama böyle cop cop ememiyor meme ucumda çok çıkkın değil ondanmı bilmiyorum. Ne yapmam lazım
Gunes17 Berna_bulut yenidogan emme refleksi tam gelişmemiş olabilir sürekli memede tutarak memeyi kavramasını sağla aç kalmasın aç kalırsa kan şekeri düşer ve yoğun bakıma alırlar başıma geldi ordan biliyorum yada memeni Bi bardağa sağ şırınga veya çay kaşığı ile sütünü ver bebeğe yoksa sarılık da olur bu sefer yatış verirler
Yazmelegi_ Berna_bulut memeyi kavramasini sağla sürekli tutarak en kötü ihtimal göğüs ucu al silikonlu onunla dene
funnymummy Berna_bulut ucundan elinle sağıp şırınga ile ver canım ağzına da serçe parmağını koy kenardan şırıngayı tutun ağzına biz ilk birkaç seferde öyle yapmıştık ebe ile
Beyzanrrr Berna_bulut sakın silikon uc verme çok sağlıksız memende sürekli tut daha emme refleksi olmadığı için ememiyor emmeye başladıginda göğüs uclarin çıkacak yada göğüs ucu çıkarıcı pompa var onlardan al kullanan herkes memnun