guzel-gun 18+3 haftalık hamileyim uzun yolculuğa çıkacağım için doktoruma gittiğimde doktor alttan muayene etti böyle ince biseydi sokup baktı toplam 5 saniye sürmedi rahmin açıkmi düşük riski varmı bakmam lazım dedi sizce normal mi bu aklıma takıldı
Yazmelegi_ guzel-gun ben her ay gittiğimde bakiyordu makina ile çünkü rahim ağzı uzunluğunda sıkıntım vardı bisey olmaz
leila1 guzel-gun benim doktorum direkli alttan kontrol eder bir sıkıntı olmuyor, alttan muayene bu kadar korkulacak bir durum değil, sonuçta gebelikte cinselikte yaşanıyor
Misikooo gamzecgr bana da iki kez alltan muayene yapıldı hiçbir sıkıntı yok o da bı tür ultrason muayenesi
myangelson guzel-gun normal birşey olmaz hamileliğimde sürekli alttan muayene olurdum karından ultrasona göre daha net sonuç veriyor
Baharoloji guzel-gun benimde o haftalarda rahim ağzı uzunluğu ölçülmüştü doğrusu vajinal usg ile ölçümmüş onu ölçmüş olabilir kısalık varsa riskli olur çünkü yolculuk
Beyzanrrr guzel-gun hiç korkma canım hicbisi olmuyor doktorlar ilmini biliolar risk olsa zaten alttan bakmazlar rahim kisaligina uzunluğuna erken doğuma bakiolar alttan üstten gözükmüyor cnku içini ferah tut