Selam arkadaşlar cumartesi günü benim suni sancı ile yatışım yapılacaktı saat akşam 5 te o günün sabahında hafif sancılarım vardı zaten adet sancısı gibi saat 4 bucukta biraz daha ağırlaştı hastaneye geldigimizden yarım saat sonrada gerçek sancılarım başladı artık her 1 dakikada kasılmalarım başlamıştı suni sancı vermeye gerek duymadılar 🥲 ki buraya kadar herşey çok güzel ama kızlar sunisiz normal dogum böyle zorsa sunili olanı düşünemiyorum bile bu nasııııl bişeyyyy her dakika kasılmalarım oluyor şiddetli bir şekilde sadece 30 saniye nefes alabiliyorum artık bi an öldüm sandım😢 eskiden ninelerimiz 10-12 cocugu nasıl getiriyorlarmış gerçekten takdir etdim ben birini bile zor getirdim😁 açıklığım bunca sancıya rağmen saat 5bucukta 2 cmdi saat 7de ise 4 cm olmuştu 😢 dogumhanye gittim saat 9 da 7 cm olmuştu ben kıvranıyorum o ayrı küvete girdim belki rahatlarım diye ama banamısın demiyor vurdukça vuruyor 🥺 tabi acı eşiğim baya düşükmüş onu anladım 😭😢 Hastaneyi resmen başıma yıktım öyle bagırıyorumki dogumdan sonra Doktorlar yanıma gelip piskoloğa ihtiyacın varmı dedi güleyimmi aglayimmi nasıl bir agrıysa duvarları yumrukladım 😅 epidural verelim diye ebeler ısrar etmiş olsada almadım emin olamadım daha sonrası için 😏 saat 23:13de artık açıklığım tamdı ama çatı kemiğim cok dardı mecburen vakum kullandılar yavrumun kafası biraz şekilsiz oldu vakumdan dolayı ama doktor bu geçici dedi 🤲🏻 bir sürü dikişim var şuan oturup kalkamıyorum rahat rahat dikişlerle bilgisi olanlarda kaç güne geçiyor bunlar 😢 makatdada morluk var cok agrıyor 😭 yine ilk dogum olmasına rağmen hızlı ilerledi şükür meryem ana otu kullandım ve sümme sebile yesserahu duasını çok okudum Rabbim bir şekilde yardım etdi Ellhamdülillah ❤️😍evlat sahibi olmak cok güzel bişeymiş ama vala cok tatlı oluyorlar minik minik masAllah 😍❤️ şükürki kurtuldum darısı sizlere inşAllah kolay bir şekilde 🤲🏻❤️