Kubra55555 Kızlar 9 haftalık hamileyim sabahları midem çok bulanıyor ve geç yemek yiyorum ayrıca buzdolabı kokusu çok midemi bulandırıyor bişey yemek istemiyorum sizde de oldu mu böyle bebeğin gelişimine zararı olur mu
Mavisim3457 Kubra55555 İlk bir ay birşey hissetmedim sonra Bi başladı 3. Ay geçene kadar bende yaşadım bulantı kusma koku hassasiyeti 2 ay çok az yemekle ayakta kalmaya çalıştım hep yattım hergün. Bulantı hapıda fayda etmiyordu. 3.5 aydan sonra düzeldi.
gamzecgr Kubra55555 12. Haftadan sonra kesilmişti benim bulantılar ama ilk 3 ay için normal bi süreç beslenme için ekstra bişi yapmanıza gerek yok bebek kandan besleniyor sadece kussanız da normal öğünlerinizi yemeye çalışın yeterli 🌸
Tugbazdmr Kubra55555 30. Haftama kadar kustum. 36. Haftam bitmek üzere, bebeğim gayet sağlıklı. Her hamilelik farklıdır bazıları kusmaz, bazıları ilk üç ay kusar bazıları gebeliğin sona kadar kusar. Tedirgin olmayın 🙏🏽
Kubra55555 bitanemiz24 6. Haftadan beri koku hassasiyetim var sonrasında mide bulantısı başladı ama istifar etmiyorum
KahveliBirAnne Kubra55555 cnm 5 haftalık başladı 16 olacağız yarın hala devam ediyor kusma bulantı koku hassaiyeti malesef ilaç ixmeme rağmen devam ediyor oğlumda böyle olmuştu sağlıkla doğdu con şükür oyke dusunme hamile miyim hasta miyim ben bile anlam veremedim bir an önce geçsin artık diye dua ediyirum