Kızlar size hikayemi paylaşmak istedim😂
Polikistik over sendromum var ve Hayatım boyunca hiçbir zaman çok çok zayıf biri olmadım hep balık etliydim ama son birkaç aydır inanılmaz hızlı kilo alıyordum hatta nişanlıma (o zaman nişanlımdı 😂) çok kilo aldım mide ameliyatı olmak istiyorum vs diye yakındım. Daha sonra ailemde bu hızlı kilo almalarımı fark etti tabii ki derinnn araştırmalar sonucu mide balonuna karar verdik… yurt dışından geldiği için bekleme süresi vardı o süre aralığında benim ayaklarım birden şişti ödem oldu. Neden olur neden biter araştırıyoruz ama hem pcos hem düğüne daha var nişanlıyım ayriyeten adet düzenleyici kullanıyorum aklıma gebelik hiç gelmedi. Neyse Nefrolojiden randevu aldım ultrasonla bakalım dediler. Doktoru tanıyorum Ultrasona gittim kontrol ederken birden düğün ne zaman dedi nasıl yani dedim gebesin dedi ve bebek çok büyük. Ben tabi şoklardan şoklara o şaşkınlıkla ağlamaya başladım. Dışarı attım kendimi ama halen şoktayım eşim kötü bir hastalığım falan çıktı sanmış😂😂 neyse hamile olduğumu açıklarım o da şoklara devam bebeği aldırmak istedik ☹️ ancak haftamdan dolayı zaten imkansızdı ama korku endişe Allahım kendimize getirdi daha büyük bir salaklık yapmadan şükür ki. Şimdi evliyiz ve 27 haftalık gebeyim benim gibi geç ve enteresan şekilde gebeliğini öğrenen var mı😂