Hayale Seda5892 ben ilk cocukda düğünden 4ay sonra hamile kaldim düşek yapdim sonra adet oldum düsek yapdiktan 3ay sonrada ikinciye hamile kaldim. İllaki dusukden sonra adet olursunuz cunki yerini temizliyicek yani cirkli kani dışarı vermesi lazim
Bernaderen Benimde bu ay 3. Ay olcak 26 sında eylülde kürtaj oldum kürtajdan sonra 35 gün korundum adet oldum bitti korunmayı bıraktım ama bu ay tutmadı önümüzdeki aya bakıcaz artık
Bernaderen Seda5892 oo cok olmus canım benim doktorum 40 gün olmazsan gel önce muayene edicem sonra ader söktürücü yazıcam demisti ama 35 gün sonra oldum
Seda5892 Bernaderen bana da doktorum bi 10 gün daha bekle dedi Pazartesi 10. Gün de bitiyor ama Perşembe gidebileceğim hastaneye kasık ağrım falan var ama olmadım hala 😔
Bernaderen Seda5892 inşallah olursun olmayıncada sıkıntı yapıyo bana cok siskinlik sinir ve asırı tatlı isteği yapmıstı arada ates basıyodu menepozlu gibi 😂
Seda5892 Bernaderen ahahaha bende sadece sancı yapıyor aman sıkıldım hiç böyle dört gözle bekleyeceğim aklıma gelmezdi 😬😬😬😬
Serpil11 Seda5892 kürtaj olmadım kanama yoluyla temizlendim 10 gün sürdü bu kanama.kanamam bitince hiç korunmadık ve adet olmadan gebe kalmıştım.düşükten sonra daha kolay kalınıyor.
Bernaderen Seda5892 aynen bende öyle demistim ilk olucağım zamanla hamileyken diyodum ne güzel rahatladım valla diye sonrada dört gözle bekledim olmayı allahtan bu ay hic günü gecmeden geldi
Deletedmom344 Düşündükten sonra 4. Ayımızda gebe kaldım. Planlı bir gebelik olduğu için adetime 4 gün kala öğrenmiştim. :) Şu an daha çok yeni 4 haftalık ve deli gibi heyecanlıyız.
Seda5892 Deletedmom344 ay maşallah rabbim sağlıklı ve rahat hamilelik geçirmeyi ve kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim adınıza😍😍😍
Devran Düşükten sonra 2,5 ay sonra hamile kaldım 2 adet geçirdim Kürtajdan sonra rahimağzı temizlendiği için daha kolay hamile kalınabiliyo fakat hemen hamile kalırsan 2. Kez düşüğe sebep olabiliyormuş.