symag Zlhbayram ben geçen gün Ersin beye gittim sancın olursa, suyun gelirse hemen gel akşam gece hiç farketmez dedi. Normal doğum için destekliyor. İri bir bebeğin olacak gibi ama yapabilirsin. Hiç korkma diye temkinde bulundu.
symag Asya011 detaylı ultrasona git demişti . Ben randevu alamadım Ersin beyde detaylı bakıyormuş onun için ona gittim . Devam ettim sonrada.
Asya011 symag anladım canım sağol. 550 tlymiş muayene ücreti şimdi görüştüm . Haftaya kadar da doluymuş bakalım alabilirsem alıp bu sefer oraya gideceğim deneyelim bakalım
Defne0568 Zeyna01 her ay zam geliyor orda da abarttılar bu kadar da olmaz doktorumdan çok memnun olmama rağmen değiştireceğim bu ay
aslihan_ symag Asya011 Zlhbayram Asya011 Batı kenti ilk kez duydum.İçimize sinmesi önemli devlet hastanesindeki gibi cihaz kullanan özel hastaneleri anlamıyorum para verip geliyoruz. İmkanların iyi olması gerekiyor.
aslihan_ Zlhbayram muayene için gidip sıra mı bekliyorsunuz? Onun dışında memnun olmadığınız birşey var mı? Doğum için fiyat aldınız mı acaba?
Zlhbayram aslihan_ malesef evet sıra bekliyoruz. Çok yorucu oluyor. O yüzden kafam karışık. Doktorundan memnunum ama. Dogum ücreti hiç almadım
Aaysenurd_ aslihan_ ben Altınkoza hastanesi Halil beyi tavsiye ederim çok iyi bi doktor. SGK lı 500 tl muayene ödüyoruz. Doğum da 8.800 Şuan sezeryan normal aynı.