damlaguneyerii Kızlar selam bugün tammmm 37 haftalık oldum cok heyecanlıyım haftaya bugün kontrolüm var sezeryan günü alıcaz bide anestezi ile görüşücezzz bakalım nasıl olacak hareketlerini hissediyorum baya hareketlendi onun dısında ağırlaştım biraz iyi gidiyor gibi şimdilik bakalım nasıl olacak heyecanlı ve endişeli hissediyorum ilk kez bi hani ameliyat gibi bisey olcam ( genel olacagım ) merak korku heyecan mutluluk hepsi içimde artık merakta ediyorum bebisi siz nasılsınız 🥹🥹🥹
Poncik38 damlaguneyerii 37+3 bizde . Bende çok ağırlaştım. Heryerim şiş ve ağrıyor. Bi an önce dogursam da rahatlasam diye dusunuyorm valla . Zor geçiyor bu aralar benm için. Çok da az kaldı doğuma çok stresliyim ve korku da var içimde
1prensesannesi_ damlaguneyerii bnde 37+4 haftalık hamileyim ve mide yanması yalancı sancılarım hepsi öldürdü beni geceleri serin oluyor ama gunduzleri yanıyor az kaldı artık kızım gelsin istiyorum yerini beğendi galiba gelmek istemiyor 😂🥴🥵🤗
Z_e_y_a_gul damlaguneyerii Bizde bugün 38 haftalık olduk çok şükür iki gündür hareketi azaldı hareket ediyor eskisine göre az yani yeri daraldığı için olurmuş ama gene de içim rahat etmesi için birazdan acile gidip bakacağım inşallah güzel haberlerle geliriz onun dışında herşey yolunda gelmeye de hiç niyeti yok gibi 💞🥲
Tgc16 damlaguneyerii Merhabalarr. Bizde bugün 37 Haftalık olduk sizinle herşeyimiz aynı sanırım önümüzdeki hafta gidip sezeryan doğum için gün secicez en geç 38+5 te falan alicak sanırım doktor. Heyecan korku mide bulantısı ile geçiyor şuanda. 🥺
damlaguneyerii Poncik38 hepimiz aynı durumdayız valla Allah yardımcımız olsun mide bulantılarım var az az benimde :(
damlaguneyerii Tgc16 gerçekten herşeyimiz aynıymış:) ben de korkuyorum valla genel anestezi istiyorum ben valla bakalım nası olacak doktorum olur demisti
Hira22mehdi Tgc16 bende 37+3 haftaya salı 22 Ağustos sezeryan olucam rabbim yardım etsin herkese sağlıcakla alalım kucağımıza
1prensesannesi_ busratoprak01 normal doğum sancısı gibi belinden kasıklarına giriyor karnın ağrıyor bebek toplanıyor yani karnın sertleşiyor sonra dinlendiğinde veya poziyosun değiştirdiğinde duş aldığında geçiyor ☺️
3_fistikannesi damlaguneyerii bende 37 +3 yarın kontrolüm var ama normal düşünüyorsun sağlıkla alalım kucagımıza 😻
Arzu_Ak damlaguneyerii 38+4 oldum normal doğum bekliyordum ama 38de kontrole gittiğimde bebeğimin bir anda makat geliş olduğunu ögrendim neden ters döndü onuda anlamış değilim doktorum bi ihtimal yine 1 hafta bekleyelim dedi 38+6da yani çarşamba günü tekrar gidicem dönmediyse sezeryan için yatış veririz dedi ama herhangi bir gün belirlenmedi gittiğimde hemen yatış mı verir yoksa gün mü verir🥲beklersek perşembe 39 haftalık olucaz
Hasret-Onur65 damlaguneyerii Bizde bugün tam 38+0 olduk baya hareketlendi maşallah öyle bı tekmeliyoki öyle bı taş kesiliyor karnım heran gelcek diyom ama gelmiyor ☺️
Arzu_Ak Asklim evet 36da baş gelişti ama kafası kanala girmemişti 38de kontrole gittim makat geliş olmuştu
defneveannesii_ 36+5.haftamızdan selam teyzeler🫶🏻 Son 11 günümüz kaldı nasipse🥹💕 Bebişin kafası doğum kanalına yaslanmıştı geçen kontrolde, doktorum bi de rahim ağzı yumuşamış kısalmış bu kız gününü beklemez dedi🙊 Her an bekliyoruz miniğimizi🌸🙏🏻