yasemin9222 Merhaba aranızda gebelik alerjisi yaşayan varmi nasıl geçti süreciniz bu kaşıntılar beni öldürüyor testler yapıldı gebelik kolestazı çıkmadı ama bacaklarım kollarım kasintidan duramıyorum
Aysel66 yasemin9222 canım nasıl sın bebekler kac haftalık oldu dogum nezaman sona yaklaştık seni merak etim
1kucukbaby yasemin9222 ben yaşıyorum 2 Aydır ve ne kullandıysam hiç işe yaramadı tekrarlıyor tek iyileşme süreci doğum yapmak 35. Haftamdayım artık gün sayıyorum çok kötü uykularım kaçtı huzursuz oldum
aren3521 yasemin9222 gece artık ağlayacak duruma geldim 😞 halamın da böyle olmuş 10 günde geçmiş . Sizin kaç gün oldu
yasemin9222 1kucukbaby bende doktorum ile konustum 37 de alacağız yoksa dayanamıyorum bacakta yet kalmadi yaradan kaşımaya soğuk suyun altında oturacağım gün boyu
1kucukbaby yasemin9222 aynen ya uyku falan da kalmadı artık bende doğurmaya razıyım bugün benim de kontrolüm var 35. Haftadayım gelişimi ve kilosu önde ilerliyoruz bakalım merakla bekliyorum rahatlamak istiyorum ne su ne buz ne tuz ne sirke yapmadığım hiç bisi kalmadı bana mısın demedi
yasemin9222 1kucukbaby aynen öyle doktor 38 i görsek mi falan dedi de dedim gelişimi iyi ise ben 37 de sezeryan olayım hiç halim kalmadı çünkü bu kasintidan