Zeynep_ze mother2 merak ettim her hafta gittiğinizde doktorunuz bir şey demiyor mu benimki 4 haftada bir bakıyor öncesinde kabul etmiyorda
Betbet3434 Zeynep_ze ben annemin kansere yakalandığını ve kötü huylu olduğunu öğrendim 3 gün sonra da kanamam oldu.. 21+2 de gittiğimde detaylı ultrasondu Haftamda annemin kanser olduğunu öğrendim tam 6 gün sonra da önce kramp girdi ardından çok ciddi kanamam oldu hastaneye yatışın yapıldı. O yüzden şu sıra sık kontrol ediliyorum
mother2 Zeynep_ze ben 20 ye kadar ay ay gittim de 23de benim rutin kontolde rahim ağzım kisalmis baya serklaj oldum o yüzden sürekli kontorl ediliyor şuan 26 haftaligiz geçen hafta girebildim detaylıya bile şimdi önümüzde ki hafta de kontörlum var 27 +5de yani mecbur gidiyorum ama işime de geliyor sürekli görüyorum aşkımı 🥰🥰🥰🥰
AybarsUmay_ Betbet3434 okuyunca da anladım biz biraz önden gidiyoruz sanki. 2 gün önce kontrolüm vardı 24+4 810 gram 45 cm doktor bişey demedi ama.
NurYm AybarsUmay_ maşallah bizde 26+0 da 962 gr, boyumuzda 34,5 💙 sizinkinin boyu haftasından baya ileride sanki ☺️
Betbet3434 MehmedinZeynebi Evet 22+6 da kanamam oldu hastanede yattım:( ve sanki o kanamanın gerçekleştiği haftalarda bebeğimin büyümesi durmuş. 25+3(cuma günü) dr 6 gün geri bebeğin kilosu dedi bu hafta cuma yine görecek
MehmedinZeynebi Betbet3434 iki hafta kadar da gerilik varsa normal kabul ediliyor üç haftayı bulursa risk taşıyor stres yapayım bol bol protein ağırlıklı beslenin kuruyemiş ve muz tüketin bizde iki hafta gerilik vardı riskliye sevk etti muz kuruyemiş et balık hatta nesquik iyi dediler onu bile yedim meyve yedim bol bol toparladı çok şükür
AybarsUmay_ avakadominigi hem duydum hem ultrason kağıdında gördüm duysam yanlış duydum derdim belki ama biz de çok şaşırdık 🤔
canchu Ask-bebegim Merhaba ,benim de suan aynen bu hafta ve bu kiloda ,4.bebegim olacak ,digerlerinin de kilosu fazlaydı ,doktor gebelik şekeri olabilir takip edeceğiz ölçümlerle dedi.size böyle birsey dedi mi?