Toyganozu01 5 haftalık hamileyim 50 kiloyum kilo almaktan çok korkuyorum yıllarca hep dikkat ettim bebekten dolayı mecburen alacağım elbette ama minimum da tutmak istiyorum. Bebeğime kilo aldıran şeyler yemek istiyorum
berenmomss Toyganozu01 ben muz yedim hergün 1 tane kendim hiç almadım görsen ama bebek 2 hafta ilerde hatta şişko diye doktorum kızıyor 35 hafta 7 kilo aldım bebek 3 kilo eşi suyu falan doğurunca hiç kalmayacak gibi. Muz ye geç :)
Bebiskosuu Toyganozu01 bu bebeğe kilo aldırma olayını ben anlamıyorum 🥲 sağlıklı beslenin şeker karbonhidrat hamurişi fazla meyveden uzak durun oldu bitti sağlıklıca olsun illa tosun olmasına gerek var mı ☺️ Doğunca anne sütüyle güzel güzel kilo alır zaten fosur fosur karbonhidrat şeker kilosu iyi bi şey değil ki
-Ozlem58- Kendinizi kasmadan az az ama canınız ne isterse yiyin ,kisitlanirsa bence olağandan fazla kilo alırsınız .Az ve sık yemeye çalışın . Ben oyle yapıyorum .
MaErsoy Kızım da hiç dikkat etmemiştim önüme geleni canımın istediğini yemiştim 2950 doğdu şimdi bol bol muz kaşar peyniri yiyorum 37 haftalık 3 kilo şuan kaç doğar bilmiyorum 🤣
Toyganozu01 Bebiskosuu normal hayatta bile ekmek yemem tam tahıllı buğday ekmeği o da bir dilim sadece hamileyken ekstra neler yapmam gerekir diye bilgi almak istedim araştırıyorum sonuçta ilk heyecanım