kplmn ben 4.5 aydır kullanıyorum her gün vuran kişinin eli çok farkediyor sonradan pek bişi yapmak mümkün olmuyor vurulurken nefes almaya bakın o da etkiler bi de biraz yağlı bi ilaç vurula vurula da alışırsınız

kplmn ben kullanıyorum günde 2defa göbekten yapıyorum kendim

Nerdeyse 2 ay kalçadan yaptırdım gerçekten artık beze beze oldu ve bırak oturmayı gece dönerken acısına kalkıyordum. Ama sonra sonra alışıyor galiba daha his kalmıyor 😄

kplmn acıyor acımaz mı ilacın yakmasını söylemiyorum bile valla benim iğne yerimin ağrıması iki gün sürdü hafta bir vurulmaya devam

bukizanne ilk ne kadar kullandınız 10 günlük verdiler bitince tekrar karar verecekmiş doktorum

kplmn bende 2 aydır kullanıyorum ilk zamanlar çok açıyordu sonra Bi ara geçti gibi ama sağ tarafım çok acıyor sol tarafta o kadar acı olmuyor bugün yine vuruldum çok sızlıyor daha 10 tane daha var inşallah daha kullanmayız kolonya ile ovuyorum falan ama şişlikler açıyor

12minikmucize16 geçmiş olsun sizede ben henüz ne kadar kullanacağım bilmiyorum ama hiçbir şey geçirmiyor gibi sadece anlık rahatlatıyor

kplmn üç gün önce kanamam olunca başladım haftada bir kere vurulacağım bakalım bittikten sonra devam ettirir mi bilmiyorum