1melekannesi3858 Ulvana @3Tospikannesi @Fik @Yazmelegi_ Kizlar ben yarım doğuma gidiyorum bana dua edin sağ salim kucağıma alayım bebisimi inşallah
Fik 1melekannesi3858 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim normal mi olacak sezaryan mi
Yazmelegi_ 1melekannesi3858 yaaa sağlıkla kavuş inşallah biseye ihtiyacın olursa eğer ben gelirim yanına
Ulvana 1melekannesi3858 yaaa canım sağ salim inşallah dualarımız seninle bizi merakta bırakma haberdar et prensesimiz sağlıklı gelsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
1melekannesi3858 Fik sezaryan olacak canım benim Aminn inşallah cümlemiz inslqlqh sağlıklı sihatli kucağımiza alırız
1melekannesi3858 Yazmelegi_ sağol aşkım teşekkür ederim Allah razı olsun annemler felan gelecekler düşünmen yeter sen bana bol bol dua et kucağıma alayım kuvez olasilıgi olmasın
3Tospikannesi 1melekannesi3858 inşallah kuzum yaa valla ney bu böyle çektiğimiz vücut ağırlığı hormanlar sıcak stres kaygı herşey var
3Tospikannesi 1melekannesi3858 inşallah canım sağ salim kavuşursun inşallah yavruna darısı da bizlere olsun 🥰❤