Seval2468 Ulvana son 18 diyor uygulama ama dün acayip sancilarim vardı sonra birden geçti dedim bu gece kesin gelecek . Doktorumda 1 hafta şehir dışında inşallah bekler gelmesini
Fatima-06 Ulvana son 4. dun gece sancim vardi kizima yalvariyorum. bekle 18.08 olsun dogum tarihin. sezerayan olucam cok heycanli
Ulvana @3Tospikannesi aşko @1melekannesi3858 kuzumuz qalıba doğuma gitdi dün bi ses soluk yok. İnşallah sağ salim doğurmuştur @Busra4008 canim @Nurhayatt41 kuzu
1melekannesi3858 Ulvana yok kız doğum olmadi ama olacak sanırım fazla sürmez suyu azalmis 8 cm ye düşmüş takip edilicem iste yeni ona göre karar verilecek
1prensesannesi_ Ulvana doguramiyorum dün sancilandim dedim bu sefer geliyo sonra uyumuş kalmışım sabah turp gibi kalktım ama şuan karın ağrım var inşallah bı an önce gelir 🥴🥴🥴
Yazmelegi_ Ulvana kayserideyim bende ama hangi hastanede veya hastanede mi ne olduğunu bilsem giderdim yanına
1melekannesi3858 Yazmelegi_ merak etme canım doğum olmadı çıktım takip edilecem olur ama şu 8 cm kalmış
1melekannesi3858 Yazmelegi_ asko muhtemelen ben para ayarlanır cumartesi günü özelde huma hastanesinde kendi isteğim ile sezaryan olacam riske atmayacam çocuğumu doğunca daha çabuk toparlanir
Fik Git gide azaldı sürekli geçmeyen bir regl ağrısı var bende dönemim gelecek gibi dün de ayıptır söylemesi tuvaletimi tutmaya çalıştım yaparken zorlandım kız anlamadım ya her tuvalete gidince tutup test ediyorum su olmasın diye 😅
1234G 37+0 nst de sancı çıktı geçen hafta bu hafta içi doğum bile olabilir diyor doktorum yarın yine kontrolüm ve çatı muayenem var bakalım hayırlısı 🌸
Ulvana 1melekannesi3858 aşkoo ayy öldüm meraktan ya neden ya sızıntıymış meyer haa☹️artık gelsin sağlıkla