Busraulkerr Arkadaşlar çatı muanesi yaptırdıktan sonra kanamanız oldu mu? Veya muaneden sonra doğum gerçekleşti mi?
Gizem51 Busraulkerr ben 39 dayim hala dr cati muayenesi yapmadı ultrasyon bakınca açıklığı görebiliyor mu.ki yoksa bu hafta mi yapacak bilmiyorum ve normal doguma yönlendirdi beni kafam karıştı
Karatassukran Busraulkerr ya sancıboluncamı çatı muayenesi yapılıyor yoksa belli ayda mı 37+3 bana halen yapılmadı nst 0 sancı çıkıyor 😂😂 sancı olmadan bakmıyorlar sanırım demi
kbradefnem60 Busraulkerr benimde akintim cok diye kontrole gttim çatı muaynesi oldum.kanamam oldu ilk gun. 3 gun sonra da dogum yaptim
Busraulkerr Karatassukran 38. Haftada bakıyorlar canım normal doğum mu sezeryan mı olacagını söylüyolar çatına göre
Merope Cati muayenesini 38. haftamda oldum. Kanamam olmadi, cati kemigi agrim artti sadece. 40 haftami bitirdim ve doguma da faydasi olmadi sanirim :)
Mhmtmdh Busraulkerr kanama oldu evet hastanedeydık hala bende gorur gormez doktora sordum oda normal lekelenme kanama olur dedı . Hatta gun boyu adet kanı gıbı gelmeye devam ettı. Suan 39. Haftaya gırdım ne gelen var ne gidenn🤗🐣
kbradefnem60 Busraulkerr kendi sancilarim baslamsti benim 38 de yaptim doğumu .doktorum cati muayenesi yapmak dogumu bi nevi baslatmak gbi bsey demişti.
Ozbead [bilinmeyen] Valla geçen hafta oldum iki kere doğum falan başlamadı bende kanama ağrı vs de olmadı 41 e giriyorum yarın suni ile doğum baslicak
Papatyali Busraulkerr 38.haftaya girdiğimde çatı muayenem oldu 4cm açıklık var suni verelim denildi kabul etmedim (doğrusu korkup kaçtım😬) 2gün sonra doğurdum ☺️
Papatyali Crocuss hayır canım son haftamda dr değiştirdim Anka hastanesinde Yasemin hanım yaptırdı Doğumu