Busra221 Selinmoon bugün bende tam 8 haftalık oldum🥰 arada benımde iğne batması gibi kramplar giriyo ani hareketlerimde. Bide kalp sesini hala duymadım 6 haftalık gittim kese gördük. Cuma randavum var heyecanla bekliyorum
Alyel Selinmoon 32haftadan selamlar benim için geçmiyor zaman sıcaklarda büyük hamile olmak çok zormuş sizde hayırlısı ile alın kucaginiza bizde ☺️
Selinmoon Pamuk oyyy 🙏 şimdi nasılsınız ? Bu sabah çok kötü bir mide yanmasıyla uyandım ben neden oldu acaba
Selinmoon Youngmotherr bence de artık doğurun maşallah Allah bize de nasip etsin o zamanları sizde sağlıkla kucağınıza alın 🙏♥️
Selinmoon Busra221 bugün iyi değilim bende ilk kez 😥 ama sabır yapacak bir şey yok 🙏 ayy cumaya çok var 😬 bize de haber ver duyunca ♥️
Selinmoon Alyel amin amin sizde inşallah. Gerçekten şu son zamanları bu havalara denk gelenlere Allah sabır versin 🙏
defneemom Selinmoon bende geçen sene bu zamanlar 2 aylık hamileydim, şimdi kızım 2 aylık. zaman o kadar hızlı kii ne ara hamileliğim bitti doğurdum kızım bu kadar büyüdü anlamadım🥹
Busra221 Leylaas bendede vardı aynı haftalar 8 haftalığım daha yeni düzeldim nerdeyse 2-3 hafta devam etti normalmiş
Mervesrsy Biz de tam 9 haftalık 5 günlük olduk 3 haftadır randevumun gelmesini bekliyorum tekrardan kalp sesini duymak için sabırsızlanıyorum bu hafta gideceğiz inşallah 🥰
Leylaas Busra221 yaaa sabahlari ozellikle oluyor korkulacak bir sey yok o zaman endiselenmistim çünkü
bebikveben Selinmoon gerçekten o kadar hızlı geçiyor ki. Daha dün 6 haftalıktı 0.52 cm idi, şimdi 29 haftalık ve 35 cm oldu, şaka gibi😂