Kivircik01 Nehirsude ayy canım benim tamam sen nasıl rahat edeceksen öyle hitap et , haklısın Adana da saygı hep önce gelir 🌸🌸🫶🏻
Nehirsude Kivircik01 vallaha öyle abla bu yüzden seviyorum sadece adanayi hava bı anda baştı damda yatıyorum yaniyoruz yemin ederim hiç esmiyo bı esse 😥agliyacam sonunda yemin ederim
Edebiyacianne Pamuk ayyy Başak erkeği iyi temiz olur derler ama yorar insanı iki aynı kafadan olmak gerçi benim eşim de kova, kafa yapısı olarak çok farklıyız sürekli zitlasiriz bir de titizlik konusu tabi o benden tam ters yönde 😂
Pamuk Edebiyacianne Evet duzenlidir temizdir.Cok güzel ev işi yapar hamileligim riskli tüm evi kaldırıp temizliyor.O da ben gibi herseyi takıyor. Bisey olduğu zaman biri hakkında ikimiz konuşup konuşup büyütüyoruz.Cok dedikodu yaparız 😂
Edebiyacianne Pamuk benim annem de başak genelde kendim gibi başaklarla iyi anlasirim tek sıkıntı Başağa başak karsilikli olunca herkes kendi dogrusunda herkes mantıkçi doğrusunu savunuyor 😁
Kivircik01 Nehirsude vallahi öyle kuzum ben inan dün ağladım sıcaktan çok feci terden nemden durulmuyor ateş içinde oturmuş gibi evin duvarlarını eşyaları elliyorum fırından çıkmış sanki , krem şişem patladı bugün şaka gibi
Nehirsude Kivircik01 bende bugün sıcaktan baygın gibi uyumuşum vallaha abla uyudugumu bile hatırlamıyorum bayıldığım dan süphe ettim eşim geldi kaldırdı günduzleri hadi sıcak akşamları keşke esse oda yok yemin ederim eşimden soğudum ona sarılmadan uyuyamam normalde şimdi yatakta kaçıyorum bildiğin😞
Kivircik01 Nehirsude hadi inşallah bir kaç derece düşer bugün ya böyle böyle kış gelecek kuzum o zamanda yazı özledik deriz 😂😂